Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor fog már felfigyelni...

Mikor fog már felfigyelni végre a világ Trianon igazságtalanságára?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 23:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

utolso vagyok.

kerdezo olyanrol meg a sotet agyaddal nem is hallottal hogy valaki ZSIDO ES MAGYAR IS EGYUTTAL? akkor felvilagositalak hogy van ilyen. Zsidonak lenni ugyanis vallasi orientaltsag de attol meg az illeto lehet lengyel orosz, magyar vagy barmilyen masik orszag polgara. En a te helyedben kicsit jobban tajekozodnek ahelyett hogy erolkodnek idiotasagokon.

2017. febr. 2. 07:38
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
#30 Eszem ágában sincs meghatározni, hogy te mire emlékezz. Azt írtam, hogy a magyarok emlékezzenek Trianonra, tehát rád ez nem vonatkozik.
2017. febr. 2. 07:38
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

"kerdezo olyanrol meg a sotet agyaddal nem is hallottal hogy valaki ZSIDO ES MAGYAR IS EGYUTTAL?"

Zsidó és magyar egyúttal legfeljebb akkor lehet valaki, ha egyik szülője zsidó, másik magyar. A zsidó nemcsak vallás, hanem nemzetiség is, de ezt te épp olyan jól tudod, mint én.

2017. febr. 2. 07:39
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

"Eszem ágában sincs meghatározni, hogy te mire emlékezz. Azt írtam, hogy a magyarok emlékezzenek Trianonra, tehát rád ez nem vonatkozik"

De akkor definiald, hogy szerinted mitől magyar valaki.

Rengeteg népcsoport keveredett már a Kárpát-medencében. Ha valakinek vannak zsidó felmenői és itt születik Magyarorszagon, ő ugyanúgy magyar mint te vagy én.

2017. febr. 2. 08:30
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a magyar, aki egyrészt magyar származású, másrészt nem tagadja meg a nemzetét. Nyilván akinek valamikor sok generációval ezelőtt voltak cseh, német, román, zsidó, stb. ősei, az nem lesz ettől külföldi, de akinek még a szülei sem magyarok, az mitől lenne magyar?
2017. febr. 2. 18:10
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Te nem vagy tisztaban a fogalmakkal. ha valakinek mondjuk mar az ukapja is Magyarorszagon szuletett de zsido vallasu volt es ez tovabb ment a csaladon belul, magyarul a leszarmazok mind magyar allampolgarokkent eltek ott szulettek de zsido vallasuak voltak, raadasul pl. ugy az sem mindegy hogy hanyan kotottek vegyes hazassagot a csaladbol akar apai akar anyai agon. szoval ha mondjuk az illetoben van 1/4 zsido ver de vallasa szerint reformatusra van keresztelve, Magyarorszagon szuletett es ott elt felnott koraig, akkor azt hova kategorizalod?

Kicsit tovabb kellene olvasnod ha erdekel egyaltalan a kerdes. Fogalomzavarban szenvedsz, de nekem mindegy mert se vallasos nem vagyok (zsido vallasura sem vagyok keresztelve, sot a szuleim se voltak azok) mar nem vagyok magyar allampolgar mert onszantambol lemondtam rola regen, de ha ott elnek es meg mindig allampolgar lennek akkor se erdekelne a trianoni kerdes. idejetmult gumicsont ragas az egesz a vilagon rengeteg orszag van ahol Magyarorszagnak meg a letezeserol se tudnak. kinek kellene felfigyelni ezek utan a 100 evvel ezelotti dontesre? Aki ismeri a magyarokat legtobbje a gulyast meg az erospaprikat max Budapestet ismeri mast semmit. de van aki magarol az orszagrol se hallott soha.

2017. febr. 3. 04:48
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Téged persze, hogy nem érdekelne Trianon, mert zsidó vagy, és nem magyar. Ha én zsidó, német, angol, olasz vagy akármi lennék, engem sem érdekelne. Az viszont érdekelne, hogy ezen eszmefuttatás alapján Izraelben az évszázadok óta ott élő palesztinok miért nem számítanak még csak egyenjogú állampolgárnak sem.
2017. febr. 3. 07:46
 38/40 A kérdező kommentje:

Huzzatok már máshova a zsidókkal, a csapból is ez folyik mindenhez a k*b*szott zsidókat kötitek engem meg nem érdekel.

Véleményem szerint olyan ember aki magyar és Trianon ellen beszél az egy gyaur kutya.

2017. febr. 4. 10:37
 39/40 A kérdező kommentje:

Izrael nagy ártatlan, ők az áldozatok. Mi a helyzet az erőszakos terjeszkedéssel meg annektálással?

Vagy a sok százezer palesztin amit már legyilkoltak ok nélkül?

2017. febr. 4. 10:39
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

37 es feljebb irtam joval feljebb hogy FELTETELES ALAPON irtam a zsido szarmazast amikor a kerdezo megkerdezte hogy ugyanannyira nem erdekel-e a holocaust mint Trianon.

Nem vagyok zsido, a csaladomban nem is volt sok osre visszamenoleg. ellenben arisztokrata szarmazasu vagyok es erre buszke is vagyok. Oseim es a csaladfank 1500 as evekig visszavezetheto, es mind magyarok. ugyhogy a dolog mellement.

Namarmost ezzel a szarmazassal EGYUTT SEM ERDEKEL TRIANON.

A mi vagyonunkat birtokainkat mar senki nem adja vissza amit a rohadt kommunistak vettek el Trianon ide vagy oda.

Ja es mindezzel egyutt a zsidokat azert sajnalom jobban mint Trianont mert nem mindegy hogy valaki gazdagsagot, vagy mint egy orszag teruleteket veszit vagy embereket olnek meg valamilyen elv neveben.

2017. febr. 6. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!