Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Arra van esély hogy Magyarorsz...

Arra van esély hogy Magyarország és Szlováki egyesűljön?

Figyelt kérdés
És ha vanrá esély akkor kb mikor következhetbe az egyesülés?

#egyesülés #Magyarország és Szlovákia
2017. jan. 10. 19:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
56%
Remélem soha nem következik be. Én szlovákiai vagyok itt születtem,itt is élek és nem akarnám ,hogy egyedül jönnek a két ország. Nem vagyok magyargyűlölő, sőt büszkén vagyok magyar egy idegen országban,de amikor átmegyek Magyaroszágra akkor megy a lenézést ,hogy hülye tótok amíg a pletykákkal ellenben itt nem bánnak rosszul a magyarokkal. Fogalmam sincs ki volt az a hülye aki ezt elkezdte terjeszteni de nem volt igaza. Imádom ezt az országot, embereket, természetet, nyelvet, mindent.
2017. jan. 28. 16:09
 12/17 anonim válasza:
Bocsi azt akartam írni egyesüljön. M3g annyit hozzá akarok tenni ,hogy lehet azt gondolják az itteni emberek szívesen visszamennének Magyarországra ,de sokat beszéltem velük és ez nem így van. Mi már egy másik generáció vagyunk akik jól érzik magukat itt.
2017. jan. 28. 16:11
 13/17 Szimeon ***** válasza:
38%
Ehhez képest így kapásból legalább öt olyan ismerőst tudok felsorolni - fiatalokat - akik a bölcs és jóságos Szlovákiában születtek magyarként, és egyetemista korukban átjöttek Magyarországra és itt maradtak. Biztos azért, mert Szlovákiában jól érezték magukat, itt pedig nem - vélhetően mazohisták. Hiába na, önsorsrontó a magyar.
2017. jan. 28. 16:24
 14/17 anonim válasza:
Én is sokat ismerek aki Magyarországon végzett és mégis visszajött , sőt olyat is ismerek aki ideköltözött, mert egyszerűen elmondása szerint Magyarországon szar a politikai rendszer. Amúgy ha valaki Németországba vagy Angliába van az bezzeg nem önsorsrontó magyar mert ő valaki. Bezzeg aki Szlovákiában van az senki. Én is ugyanolyan magyar vagyok ,mint te semmitől sem kevesebb csak nem akarok Magyarországhoz tartozni. Ennyi. Nem kell senkit se lemondani mert ha így teszed az a te lelki szegénységed
2017. jan. 28. 16:44
 15/17 Szimeon ***** válasza:
30%
Lelki szegény, aki Magyarországra jön? Fura kis gondolkodás ez? Akkor légy lelki gazdag. Szlovákia ügyesen asszimilál.
2017. jan. 28. 16:55
 16/17 anonim válasza:
Szövegértésből egy nagy nulla vagy barátom. Azt írtam hogy nem illik más embereket lemondani. De mindegy nem fogok beolvadni Szlovákiában nem akarok.
2017. jan. 28. 18:26
 17/17 Szimeon ***** válasza:

Te viszont nem tudsz magyarul.

"Szövegértésből egy nagy nulla vagy barátom. Azt írtam hogy nem illik más embereket lemondani. De mindegy nem fogok beolvadni Szlovákiában nem akarok."

Mi az, hogy más embereket lemondani? Valami szlovák szófordulat barátom? Magyarul: nem illik más embereket leszólni.

De mindegy nem fogok beolvadni Szlovákiában nem akarok.

Ez magyarul: De mindegy, nem fogok Szlovákiában beolvadni, mert nem akarok.

2017. jan. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!