Az oroszok miért szeretik annyira Putyint?
Figyelt kérdés
Neten olvastam rengeteg helyen, hogy az oroszok szeretik, illetve nem csak oroszok de külföldiek is, ilyen összevágott Putyin montázs alatt is olvastam, hogy "is there a way to change your race into russian?", itthon is sokan imádják. De miért is? A nép nyomorban él és elnyomja az ellenvéleményeket!2017. jan. 3. 17:18
11/12 anonim válasza:
Mert "erős kezű" vezető kell nekik, akitől a SZU. feltámasztását várják. Vagy legalábbis "Nagy- Oroszországot".
12/12 anonim válasza:
Mióta Putyin vezeti az országot, folyamatosan javul az élet.
Csak Németország évi 150000 autót ad el nekik...
Ez egy erősődő középosztályt mutat.
Nyilván évtizedekbe tellik felszámolni azt a nyomort, amit a kommunista rendszer meg Jelcin hagyott hátra, de az, hogy nem csak Harkány van tele orosz túristákkal, de a francia síparadaicsomok is, az komoly változásoknak a jele.
Az meg, hogy a nép jobban szereti egy erős vezetőhöz kötni a politikát, nemzeti egy sajátosság...
Majd ha fejlettebbek lesznek, az is változhat.
Szerintem Európának inkább szövetkeznie kellene Oroszországgal, mint harcolnia vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!