Mit gondoltok van még értelme tervezgetni a jövőt Németországban vagy Ausztriában?
Sok helyen olvastam, hogy egyre nagyobb gond van és lesz is még nemcsak a menekültek miatt, hanem a már ígyis jelentős létszámú kisebbség miatt akik képtelenek integrálódni...
Beszéltem kint lévő ismerősökkel, akik Németországban élnek és ők viszont aztmondták ők nem érezékelnek semmi extrémet és nyugodtan békésen megvannak.
Bár az is lehet, ők pont csak békés környéken vannak és a naívan csak a jót látják..
Érdekelnének a vélemények, főleg azért, aki volt mostanság német földön, a provokatívok kíméljenek mind a szélsőjobbosok, mind a libsik egyik szélsőség sem érdekel köszönöm
csöves munkából ott is csak vegetálsz hónapról hónapra!!!! értelmes végzettséggel és kellő tapasztalattal , ha felsőfokon rutinnal beszéled a nyelvet,akkor van esélyed,hogy jó életed legyen.
Én 2 évet húztam le ott (megalázó munkát végezve) azóta itthon dolgozom,és a német nyelvből élek....
itt sem keresem szarrá magam,mert hónapról hónapra élés megy,de én még egyszer nem fogom a Xart puculni senki után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!