Ezek mit hihettek mi lesz ott velük? (Európai lányok csatlakoztak az ISIShez)
Sajnos a fiatal lányok nagyon naivak és felelősségtudatuk egyenlő nulla. Könnyen befolyásolhatóak, ezt sokan kihasználják mindenhol a világban.
Amúgy franc se tudja mit gondoltak....
Azért azt szögezzük le, hogy bosnyák lányokról van szó.
A délszláv háború utáni Boszniában és Koszovóban nagyon erős a radikális iszlám térhódítása. Nem beszélünk róla, pedig itt vannak majdnem a szomszédban. Boszniában van olyan falu, ahol a helyi lakosság bevezette a sariját, máshol még az Iszlám Állam zászlaját is kitűzik:
na de így még kevésbé értem. én csak filmeken láttam hogyan bánnak ott a nőkkel, de ők ezekszerint a saját bőrükön tapasztalták meg korábban mégis oda mentek vissza, sőt visszább?
mondjuk arról még nem hallottam semmit hogy hogyan viselkedik egy egész életében elnyomott megalázott iszlám nő ha felmerül, hogy európába mehet megbecsült nőnek.
Az a helyzet kérdező,hogy az ISIS katonái között nők is vannak.
Csak ők a nőket faji alapon rangsorolják.Vannak olyan nők,akiket tisztelnek és vannak olyanok,akiket szexrabszolgának használnak.Attól függ,hogy milyen a lány származása és vallása.
Egyébként pontosan úgy lehet megtéveszteni őket,mint a fiúkat.
Miért robbantják fel magukat és másokat 20 év körüli fiatalok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!