Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Románia eltűnik 100-200 éven belül?

Figyelt kérdés

A rendszerváltás óta 3-4 millióval csökkent a népesség.

[link]

Ennyi állampolgár van, tehát még le kell vonni a kivándorolt embereket, ami több millió. Angliában a legtöbb migráns Román.

[link]

[link]

[link]

Mi történik olyankor, ha a népességcsökkenés és kivándorlásnak köszönhetően konkrétan kiürül egy ország?

2016. dec. 29. 17:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%
Annyi mindent jósolgattak már, hogy ez lesz, az lesz. Aztán vagy bekövetkezik, vagy nem. Az meg, hogy 100-200 év múlva, mi lesz a helyzet Romániával, olyan nagyon már nem fog akkor érdekelni...
2016. dec. 29. 23:37
 22/30 anonim ***** válasza:

A 2012 nepszamlalasnal 4 millio ember "tunt el" Romaniaban.

Akkor 19 millat szamoltak osze majd az ellezek obegatott hogy beleszamoltak a mar kulfoldon levo roman allapolgarokat is ami az ok szamitasuk szerint 2 milla...szoval szerintuk az orszagban csak 17 milla volt...

A helyzet nem javult barmenyire is bomboli a propaganda ergo 2022-re ujabb 4 milla minuszal kell szamolni...

Ha azt is hozzaveszuk hogy a 17-bol cirka 4 milla nem roman akkor.....

Persze miutan az ellenzek hatalomra kerult meg talaltak veletlenul 1 millat hogy a 20 millas lelektani hatart elerjek....

Ezt kuombozo adatbazisokbol vagtak hozza onnantrol jottek ra hogy sehol nem volt megjelolve a vallasi hovatartozas amit a nepszamlalasnal kerdeztek....

Ergo summa summarum romszinak nicns tobb 40 evnel max..es csak az allithatja meg a hanyatlasat ha beengedik a bevandorlokat...csakhogy azzal az lesz a baly (szandesosan irtoam ly mivel nagy baj lenne) hogy a migrancsok hamarosan rajonnenek hogy ok bizony az osi foldjukon vannak....

2016. dec. 30. 13:21
 23/30 anonim ***** válasza:
6%
Kedves kérdező!Szerintem te nagyon el vagy tájolodva.Halvány lila közöd sincs a politikához.Szerinted Magyarország soha nem fog megszűni???Csak Románia fog eltűni Európa térképéről?Nem hiszem,sőt Magyarország sokal hamarabb fog eltűni.Szerintem te is egyike vagy a beképzelt,büszke magyarságnak!De mire vagytok annyira büszkék és miért hordjátok úgy fent az orotokat?Mert semmire sincs mire büszkék legyetek!Talán arra,hogy Ázsiából jötettek és elfoglatátok közép és kelet Európa nagyrészét!De az sem a tiétek volt,azt is loptàtok!
2016. dec. 31. 08:47
 24/30 anonim ***** válasza:
8%
"Nem tudom miért Magyarországgal jöttök állandóan, nem is volt a kérdésben. A google-s statisztikából meg kiderül, hogy Romániában ezerszer súlyosabb a helyzet. "Te meg miért Romániával jösz állandóan?Magyarországon is súlyos a helyzet,nem csak a Románoknál!Kedves kérdező rád pontosan illik ez a közmondás:Nem látja a fától az erdőt!
2016. dec. 31. 08:52
 25/30 anonim ***** válasza:

# 24

Talán mert a románokról szól a kérdése, nem a magyarokról.

Közel sem olyan súlyos, nem látod a statisztikát? Buktál matekból?

Szerintem te egy elfogult romszi vagy.

2016. dec. 31. 16:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Sajnos súlyos szellemi fogyatékosságban szenvedő románok tényleg elhiszik a román ultrák által kitalált mongol dolgot.

1000 év alatt nem tünteti el az evolúció az ázsiai szemhéjat.

Ha a másik dolog igaz, hogy Szibériából jöttünk az Urál hegység környékéről a finnekkel együtt, arra én 10000000x büszkébb vagyok, mintha romszi lennék a balkánból.

Elárulom neked, hogy több egyetem kutatása szerint a románoknak van a legkisebb pénisze Európában, a magyaroknak meg a legnagyobb, tehát a románok nagyobb eséllyel lesznek ázsiaiak.

A Románok honnan jöttek? A román propaganda kitalálta a Dacia királyság sztorit. Csak éppen teljesen más nyelvük volt, és teljesen el lettek pusztítva a Római királyság által. De ők azt mondják, hogy alkut kötöttek, vagymi. HAHA a Római királyság pont az a fajta volt :D

A Jireček-vonal meg még sok dolog lebuktatta már a románokat, ők csak balkáni hegységek barlangjából lemászott kis majmok.

Román=Vlach= Oláh

2016. dec. 31. 16:15
 27/30 A kérdező kommentje:

"Halvány lila közöd sincs a politikához."

Tanulj meg magyarul normálisan írni, akkor talán elhiszem, hogy negyed annyi közöd van a politikához, mint nekem.

"Magyarország sokal hamarabb fog eltűni."

Mi ez a hazudozó, óvodás stílus? A trendek szerint egyedül Románia fog eltűnni, Magyarország népessége évtizedek óta 10 millió körül stagnál. Ott a diagram.

Ne álmodozzál te kis szőröstalpú.

2017. jan. 1. 19:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Úgy legyen, csak irtanák ki őket az összes román-cigánnyal együtt!
2017. jan. 1. 19:59
 29/30 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vannak kételyeim.
2017. jan. 1. 22:13
 30/30 Meeszaaros ***** válasza:

Az a baj, hogy kicsi az esélye annak, hogy ezt megérjük. Én is örömmel olvasom a hírt a román kivándorlásról, ugyanakkor nem tudok elfeledkezni a magyarok kettős elvándorlásáról. Egyrészt a csonka országból mennek Nyugat-Európába, másrészt az elszakított területekről vagy a csonka országba vagy közvetlenül Nyugatra. Így lett nyomasztó román többségű város a néhány évtizede még bőven magyar többségű Kolozsvár, Nagyvárad, legutóbb Marosvásárhely. Nem is beszélve a falvakról, pláne a szórványvidékről.

Szóval örömteli a román elvándorlás, de ez csak akkor jelentene lehetőséget nekünk, ha mi nem vándorolnánk el, és főként pedig: szaporodnánk.

2017. jan. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!