Az európai liberális elit a keresztények eltüntetése miatt engedi be a muzulmánokat?
A migrációval nem lenne probléma, hogyha nem lenne ilyen sok joguk az idegen csoportoknak.
A gazdag arab országokban is sok a bevándorló, de nincs annyi joguk, mint egy echte őslakos arabnak, nem is lehet soha, mert nem osztogatnak állampolgárságot.
Viszont, Európában káosz van.
Van ez a liberális elit, aki mindenféle extra jogot ad a muszlimoknak.Meg, a mecsetépítések mellett is kiáll.
Különösen a keresztényellenességükre alapozzák ezt a bevándorlóbarát hozzáállást.
Viszont, örüljenek, hogy a keresztények,keresztény gyökerű emberek vannak többen, még.
Ha a keresztények fele annyira lennének "olyanok", mint a muszlimok vagy a zsidók, akkor minden liberális politikus már vagy börtönben lenne, vagy rosszabb.
Csak a keresztények túlzott toleranciájának köszönhetik a hatalmukat, sőt, gyakorlatilag a karrierjüket is.
Valószínűleg, ezt tudják is, ezért utálják annyira a keresztényeket és ezért akarják őket eltüntetni a fehér keresztény embereket.
"Jó sok hülyeséget összehordanak itt."
mondta, majd hozzátett mégegyet.
A liberálisok gonoszok, csak pusztítani akarnak, konkrét céljuk elpusztítani Európa örökségét. Így van. A következő cél a Halálcsillag megépítése. Zsivány négynegyvennégyes, igaz-e?:D
A konzervatív keresztények akik migránspártiak (mármint nem migránsellenesek?) azok igazából liberálisak... és ugye a liberálisak (mint azt a kérdésből megtudtuk) utálják a keresztényeket, mert tőlük kapták a hatalmukat... ahhhha
A keresztények igazából liberálisok. Mert ugye a liberalizmust hamarabb találták ki, minthogy Jézus azt mondta volna, hogy szeresd felebarátod.. ugye?..
"Hungarista vagyok"
Nem, te ostoba vagy.
# 11/11 Időpont ma 00:39
""Hungarista vagyok"
Nem, te ostoba vagy."
Mintha a kettő kizárná egymást... :-D
A multikulturalizmus lényege nem a vallás, hanem a vallásnélküliség. Az az alaptézis, hogy a vallás, mint olyan nem szervezője a társadalomnak, (ami európában esetleg igaz, de csak azért, mert kb 400 éves szekularizációs folyamat után vagyunk, az arab országokban egy ilyen kijelentésért terrorizmus védjával minimum lecsuknak, rosszabb esetben kivégeznek)
Nem légből kapott ötlet az, hogy hogy a multikultaralizmus a baloldali liberális eszmei világban konkrét cél. Ugyanis egy kulturálisan sokszínű világban eltűnik a jelentősége a vallási és nemzeti különbségeknek, és eljön a béke ideje. (mert uyge a vallási és nemzeti ellentétek eddig háborókat okoztak, ergó, ezeket meg kell szüntetni)
Na most az a helyzet, hogy manapság ugy tűnik, hogy ez egészen egyszerüen hibás antropológiai alapállás. Bár irhattam volna azt is, hogy manapság ISMÉT bebozonyosodni látszik, mert azért a történelem folyamán az eddigi összes létező multikulturális birodalom széthullott, bármiylen eszközökkel is próbálták egyben tartani.(római birodalom, nagy sándor birodalma, a németrómai császárság, napoleoné, aa spanyol, portugál, angol, francia gyarmatok, a habsburg magyar monarchia, a szovjetúnia) Szóval mind a távoli, mind a közeli történelem azt mutatja, hogy az a feltételezés, hogy az emberi természetnek nem meghatározó identitása a vallás, a nemzetiség, egészen egyszerüen hibásnak tűnik. Ezért lehetetlen ez a multikulti világbéke marhaság. A világbékét jelenleg az atomháborútól való félelem szavazoltja. Nem pedig az emberszeretet.
13as, a felsorolt multikulturális birodalmak, országok, szerveződések, uniók mindegyike úgy alakult ki, hogy az egyik állam katonailag lerohanta, politikailag magához csatolta, vagy gazdaságilag bekebelezte a többit.
Mondj olyat, ahol az volt, hogy "ha akarsz, gyere ide, nem zavar senkit ha más vagy" alapon épült volna ki multikulturalizmus.
'Mondj olyat, ahol az volt, hogy "ha akarsz, gyere ide, nem zavar senkit ha más vagy" alapon épült volna ki multikulturalizmus."
Látom nem nagyon ismered a történelmet. A római birodalom épp azért omlott össze, mert eleinte beengedte a "barbárokat" akik már belül robbantottak ki felkeléseket. A nagy hódítók, mint sándor, meg napólen valóban fegyverrel szerzett számos területet, de nem az összeset.A gyarmatbirodalmakat sem kizárólag fegyverrel szerezték, pláne az angolok. Szóval a multikulturalizmus, az multikultaralizmus. Tökletesen érdektelen, hogy hogyan alakul ki, a lényeg az, hogy sohasem működik. Nem tudsz egyetlen multikulturális társadalmat, ami előbb utóbb ne omlott volna össze. Én meg felsoroltam vagy 10 et, ami igen. De persze 0át ér ez is, mert hát, az nem is ugy volt...nyilván nem. Kitaláltam.
Hallod, ugye tudod, hogy a Római Birodalom is katonailag hódította meg a területeinek nagyrészét? Igen, tele voltak "barbár germánokkal", de a rómaiak voltak azok, akik fennhatóságuk alá vették a területet, nem a germánok költöztek be hozzájuk.
Innentől kezdve ugyanúgy erőszakos magukhozcsatolásról van szó, mint Napóleon esetében. Ahhoz meg nem kell messze mennünk, hogy tudjuk: ha egy országot/népet külső erők csatolnak magukhoz, nem fognak örülni neki.
Úgyhogy egyelőre te sem tudtál mondani egy olyan multikulturális társadalmat, ami önszántából vált volna azzá.
Ráadásul sem a Római Birodalom, sem a napóleoni Franciaország, sem Nagy Sándor területe nem hasonlít a mai multikultis társadalmakhoz, hiszen a beolvasztott népek nem költöztek sehova, csak egy államigazgatás alá kerültek. Igen, a franciák végigvágtattak Európán, de pl a belgák ott maradtak ahol korábban voltak, csak éppen francia vezetés alá kerültek. Ez még nem multikulti.
"Úgyhogy egyelőre te sem tudtál mondani egy olyan multikulturális társadalmat, ami önszántából vált volna azzá."
Mivel ilyen nem létezik. Anno az ujvililág volt kifejezetten bevándorók földje, de ott többnyire angolszász protestánsok vándoroltak (már az usa területére) és annyira multikultik voltak, hogy kiirtották az öslakosokat. Mulrikulturát csak a kényszer szülhet. Kérdezd már meg merkelt, aki pár éve azt hangoztatta, hogy a multikulturalizmus megbukott (persze, már vagy 2000 éve) vajon önszántából engedte e a menekülteket be, vagy a védelmi infrastruktóra hiánya miatt nem tudta megakadályozni (teszem hozzá ugyanez igaz orbán esetében is) Ahogyan kifejtettem, az összes létező történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy a multikulturális államszervezetek felbomlanak. Jugoszlávia is darabjaira hullott pl. Még a hasonló gyökerü etnikumok is függetlenedni akarnak, ha területileg homegének (katalánok spanyolországban) Szóval full butaság, amire utalni akarsz. És mégegyszer mondom, érdektelen, hogy miylen módszerrel lett, vagy lesz multikulturális egy terület, mert az eredmény ugyanaz. Az identitás alapja mindig etnikai, nemzeti, vallási marad, nem pedig valami más (uyge mer az, hogy ember vagyok, bőven kevés) ha meg ezek az alapok, akkor ezek a közzésegeket képző alapok is. És ha ezek képezik a közösségeket, akkor szépen létrejönnek aeurópában a naygvárosok peremén területileg is jól behatárolható kolóniák, ahol pl csak muzulmánok laknak. Értem? Hibás az a feltételezés (én egyébként ezt is vallásos hitnek tartom, mert nem elég hogy semmi alapja, cserébe az ellenkezőjér szól az eddigi ismert történelem, és antropológiai kutatás, sőt a z evolúció is) hogy létezik oylan konstrukció, amiben az emberek vallástól, etnikumtól, nemzetiségtől függetlenül nagy tömegben egymás mellett tudnak élni egy bizonyos hatóság alatt. Ilyen nincs, soha nem volt, és soha nem is lesz (ugye ahogy manapság is látszik)
'Ennek némileg ellentmond, hogy szinte az összes európai országnak konzervatív, soknak pedig keresztény-konzervatív vezetése van.'
Ez meg azért van, mert meglepő módon az egyetlen nem dogmatikus ezért fejlődőképes politikai gondolkodásmód a konzervatívizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!