Egyre inkább az az érzésem, hogy Trump jó elnök lesz. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az Amerikai emberek most nagyobb biztonságban érezhetik magukat, hiszen ő nem engedné, hogy mexikóiak (nagyrészt bűnözők) ellenőrizetlenül menjenek az Államokba. Mindemellett úgy néz ki, hogy egy katonailag erős USA-t szeretne ami létfontosságú, hogy nagyhatalmi státuszukat megtartsák. Én itt nem látok rasszizmust egyáltalán. Trump egy józan, hazafias ember. Ilyen vezetőre van most szüksége Amerikának.2016. dec. 27. 10:34
11/18 anonim válasza:
Az, hogy jó lesz-e, majd kiderült.
De az biztos, hogy Clintonnál jobb.Azért, mert nem olyan liberális.
12/18 anonim válasza:
Nekem meg egyre inkább az, hogy nem.
13/18 anonim válasza:
Én meg zavart érzek az erőben.
14/18 anonim válasza:
'Érezni sosem fogod, tudod miért? Mert nem ott élsz!'
Fura, mert nekem úgy rémlik az Obamáék több alkalommal is nyiltan beleavatkoztak a magyar belpolitikai ügyekbe. Amikkel (szerencsére) felsültek, de mindenesetre kisérletet azért tettek rá.
15/18 anonim válasza:
Szerintem, csalódni fogsz. Illetve, azok akik megválasztották. Trump, hamar "lehátrál" a választási ígéreteiről, nem is igazán lesz más választása. Tulajdonképpen, már el is kezdte.
16/18 anonim válasza:
Mondjuk, ezzel nem azt mondom, hogy Clinton jobb lett volna. A kommentek szerint, az egyik "inkompetens balf...sz", a másik "igegenimádó boszorkány". Nesze neked, Amerika!
17/18 anonim válasza:
#14: Mondanál egy példát mikor avatkoztak bele a belpolitikai ügyekbe? Mert mikor ide szóltak, annak mindig volt alapja például mikor a civil szervezeteket vegzálták, ami mára kiderült felesleges volt mert semmi szabálytalan nem volt. Vagy mikor embereket tiltottak ki Amerikából (a tolmácsért könyörgő Vida Ildikó erre jó példa)....mindig okkal tettek ilyen dolgot.
18/18 anonim válasza:
17. Semmi köze egyetlen nem magyar kormánynak sem ahhoz, ha magyarországon civil szervezeteket vegzálnak (amit egyébként nem tettek, vagy ha igen akkor okkal, példának okáért a norvég alapos ügyben nem minden pénzzel tudott elszámolni az itteni elosztó szervezet) Illetve a kitiltás ügy kapcsán sem mutattak be semmiféle bozonyítékot. Szimplán politikai hanglatkeltés volt a céljuk. Egyébként nuland hiresen rühheli magyarországot. Érdemes utánanéni. Szernencsére, vagy remélhetően a Trump adminisztráció elküldi melegebb éghajlatra. Obamáéknak pl a régiónkban a románok voltak a stratégiai partnerei. Nem pedig mi. Ez pl Trump alatt változhat. Legalábbis ebben bizom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!