Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A német emberek hogy viszonyul...

A német emberek hogy viszonyulnak a migránsokhoz?

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 10:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
37%

Egy elég nagy részük migránsrajongó.

Másik részüket pedig nem érdekli.Ameddig van havi 2500 euró meg 3 évente új Bömbi, addig nem foglalkozik vele, nem érdekli őket.

Egy részüket viszont zavar, de ők sem mernek róla nyilatkozni őszintén.

2016. dec. 22. 10:42
 2/27 anonim ***** válasza:
72%
Tul altalanos kerdes. Ki, hol, milyen migranshoz?
2016. dec. 22. 10:43
 3/27 mannnocska ***** válasza:
5%

Kérdezd őket. Erről itt senki nem fog tudni értékelhető adatot nyújtani. Keresgélj statisztikák között, felméréseket hogy milyen a megítélésük.

Amennyire én tudom, egyre többen ábrándulnak ki az egész refugees welcome, písz end láw, meg elfogadás dologból. Ettől még nem utálják feltétlen őket, csak jobban tolódnak el nézet szempontjából afelé, hogy meg kéne válogatni kiket engednek be. Megjegyzem viszont, hogy német sajtót nem igazán követem, inkább az amerikait, és közvetetten abból értesülök bármiről ami németországot érinti.

2016. dec. 22. 10:56
 4/27 anonim ***** válasza:
79%

" inkább az amerikait, és közvetetten abból értesülök bármiről ami németországot érinti."

Igy aztan annak a fele sem igaz...

2016. dec. 22. 10:57
 5/27 anonim ***** válasza:
59%
Elsőnek definiálni kéne, hogy mit jelent neked a migráns? Pl az a magyar, aki Angliában dolgozik, ő migráns? Vagy az az orosz, aki Magyarországra jön, ő is migráns? Aki letelepedési kötvényt vett, ő? Vagy csak az akinek sötét a bőre, nem keresztény és nincs pénze?
2016. dec. 22. 10:58
 6/27 anonim ***** válasza:
63%

" a magyar, aki Angliában dolgozik, ő migráns?"

Persze hogy az, mi mas lenne?

2016. dec. 22. 11:04
 7/27 anonim ***** válasza:
20%
Utálják őket mint a szart.
2016. dec. 22. 11:08
 8/27 mannnocska ***** válasza:
3%

4: WROOOOOOOOONG.

Viszonylag jól értesült vagyok, nem a mainstream sajtót követem, főleg nem a ClintonNewsNetwork-öt. :D

2016. dec. 22. 11:10
 9/27 anonim ***** válasza:
64%
Ja persze, te nagyon jol ertesult vagy, ismered valoszinuleg az osszes ostoba konteot.
2016. dec. 22. 11:29
 10/27 anonim ***** válasza:
56%

"német emberek"

Úgye, nem akarod, hogy több milliónyi német véleményét itt és most felsoroljam?

2016. dec. 22. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!