A német emberek hogy viszonyulnak a migránsokhoz?
Egy elég nagy részük migránsrajongó.
Másik részüket pedig nem érdekli.Ameddig van havi 2500 euró meg 3 évente új Bömbi, addig nem foglalkozik vele, nem érdekli őket.
Egy részüket viszont zavar, de ők sem mernek róla nyilatkozni őszintén.
Kérdezd őket. Erről itt senki nem fog tudni értékelhető adatot nyújtani. Keresgélj statisztikák között, felméréseket hogy milyen a megítélésük.
Amennyire én tudom, egyre többen ábrándulnak ki az egész refugees welcome, písz end láw, meg elfogadás dologból. Ettől még nem utálják feltétlen őket, csak jobban tolódnak el nézet szempontjából afelé, hogy meg kéne válogatni kiket engednek be. Megjegyzem viszont, hogy német sajtót nem igazán követem, inkább az amerikait, és közvetetten abból értesülök bármiről ami németországot érinti.
" inkább az amerikait, és közvetetten abból értesülök bármiről ami németországot érinti."
Igy aztan annak a fele sem igaz...
" a magyar, aki Angliában dolgozik, ő migráns?"
Persze hogy az, mi mas lenne?
4: WROOOOOOOOONG.
Viszonylag jól értesült vagyok, nem a mainstream sajtót követem, főleg nem a ClintonNewsNetwork-öt. :D
"német emberek"
Úgye, nem akarod, hogy több milliónyi német véleményét itt és most felsoroljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!