Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ilyen muszlimok miért...

Az ilyen muszlimok miért jönnek a "hitetlenek" országaiba?

Figyelt kérdés

Nem akaork provokálni, de nem értem ezt a mentalitást.

Nekik fontos az iszlám, és hogy a Korán szerint éljenek. majd eljönnek Európába, letelepednek, aztán mindennel problémájuk van, nem tetszik nekik a rendszer, utálják az európaiakat és az európai kultúrát, nem tetszik nekik az, hogy itt kb mindenki el van fogadva, és így tovább. Emiatt keletkeznek a muszlim gettók is, mert nem akarnak integrálódni.

De akkor miért jönnek ide? Miért vándorolnak el egy muzulmán országból, ahol kb minden úgy van, ahogy ők azt vallás terén elképzelik?

Most is: terrorcselekmény Berlinben, 12 halott, 48 sebesült. És ki csinálta a támadást? Természetesen egy muzulmán pakisztáni migráns, akit Németország nagy kegyesen befogadott még év elején. Ugyanúgy egy 17 éves afgán fiatal erőszakolt és ölte meg egy magas tisztségű kéviselőnek a lányát.

Nem állítom, hogy minden muszli m ilyen, de felháborítónak tartom, hogy a normális/békés muzulmánok az ilyen terrortámadásokat (amiker az iszlám nevében követnek el) még csak nem is véleményezik. Én soha nem láttam olyan tüntetést sehol, ahol muszlimok tüntetnének, hogy "ne az én nevemben" vagy "ne a vallásom/Allah nevében".

Ti mit gondoltok? Miért van ez? Ha jobb életszínvonalon akarnak élni, akkor miért nem evidens nekik, hogy azért alkalmazkodni is kell, vagy legalább ne utálják a keresztényeket?

2016. dec. 20. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Most közölte a "nagyvezííír" náluk, hogy történjen akármi, "akkor sem vagyunk hajlandók rettegésben élni!"

Őt körbeveszik a biztonsági őrök. Az ankarai orosz nagykövetet is körbevették, mégis volt egy jól irányzott lövés.

2016. dec. 20. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
A liberális ejnye-bejnye ölte meg a berlinieket is! Mikor telik már be a pohár a "nagyon megértő" németeknél?
2016. dec. 20. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Mert a "hitetlenek" vagyona, életszínvonala, országai netalán az kellene nekik!
2016. dec. 20. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem mit fröcsögtök itt a német politikusokról meg a liberálisokról, azt se tudni még ki tette.

A nizzai merénylőről is kiderült hogy tizen x éve franciaroszágban élt és dolgozott, talán állampolgársága is volt, ebben most nem vagyok biztos.

Egy ilyen kamionos támadás ellen valljuk be baromi nehéz védekezni. Európán át lehet vezetni egy darab igazoltatás nélkül, elég egy hamis útlevél a schengeni övezet belépéséhez, vagy egy olyan embernek akinek nincs a neve nyilvántartva simán vásárol egy repülőjegyet és idejön bárhonnan. Persze, lehet itt teljesen összemosni a bevándorlókat ezekkel az őrültekkel, de aki eltervezi hogy saját magát is megölve végrehajt egy ilyen merényletet azt nem fogja visszatartani az hogy nem tud a segítségkérők között beslisszolni, talál más utat is.

De a tegnapi merénylő még szabadon van, semmit nem tudni róla.

2016. dec. 20. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy piti bűnöző, öt éve ebből élt, Olaszországban már börtönben is ült, mégsem rúgta ki senki Ezrópából. Mert enyje-bejnye, putyuli-mutyuli migránska, nem szabad kamiont rabolni, simogatom a buksidat. EZ a gyilkos liberalizmus ezzel megbukott!
2016. dec. 22. 12:04
 16/17 mannnocska ***** válasza:
91%

Jaja jön a szokásos narratíva:

elszigetelt eset

csak egy megtébolyult fiatal

semmi köze a terroristákhoz

...

[link]

Mit látsz odalent?

2016. dec. 22. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

"A nizzai merénylőről is kiderült hogy tizen x éve franciaroszágban élt és dolgozott, talán állampolgársága is volt, ebben most nem vagyok biztos."

Szóval akkor ennyit ér az integráció...?

Lényegében ezt ismerted el ezzel.

2016. dec. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!