Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nahát, Nyugat-Európában is...

Nahát, Nyugat-Európában is van nem "ballibsi" politikus?

Figyelt kérdés

[link]

És a Néppártban, nem valami 0,02 százalékos pártocskában.

Ez meglehetősen ritka arra felé, alig hallani olyan hangokat, akik a befogadás ellen, a migráció megfékezése mellett (akár erőszakkal) foglalnak állást.

Szerintem a libsi,befogadáspárti politikusok vannak többségben.

A tengeri határokat mivel lehetne védeni, hogyha nem fegyverekkel?Meg, úgy általában a határokat.

Nem lehet a vízbe falat építeni, tönkretenné az élővilágot és a tengeri kereskedelmet.

Például Ceutaban is van egy kerítés, komolyabb, mint a magyarországi, mégis megmásszák.De, ameddig csüngenek rajta, a katonák csak tátott szájjal nézik.

Ennyi erővel, ott sem kellene lenniük.

A katonákat arra használni, amire kiképezték őket, honvédelemre.A beáramló hordáktól megvédeni az országot pedig honvédelem.

2016. dec. 13. 18:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10.

Gyakorlatban nem így működik

A libsik tüntetnek az illegális bevándorlók kitoloncolása ellen Nyugat-Európában.

Emellett, a kitoloncolások nagyon rossz hatékonysággal működnek, sok az akadályozó tényező.

A másik, a libsik kísérletezgetése, "hátha jó ember, hátha,hátha" sok kártékony mellékhatással rendelkezik.

Nem lehet mindenkiről,alapból azt feltételezni, hogy jó és nem ártani akar.

2016. dec. 13. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem a tömegességgel van a bajom. Mert ha egy országba jön évente 100 vagy ezer ember, ők integrálódhatnak. De ha egymillió érkezik, ráadásul tömbökben?

A kitoloncolásuk szinte lehetetlen; egyrészt eltűnnek szem elől határokon belül, másrészt nincs hova. Vagy nem tisztázott az állampolgárságuk, vagy az adott ország nem együttműködő, nem fogadja vissza a migránst, de az is lehet, hogy nem biztonságos ország, tehát eleve a kitoloncolás nemzetközi egyezménybe ütközne.

Ilyen tömegekben szerintem nem jó ötlet a próbálkozás, ez egy egyirányú társadalmi kísérlet, ami kudarc esetén súlyos társadalmi következményekkel jár.

2016. dec. 13. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Hogyha már hülye vagy, legalább ne libsizzél már. Add meg a minimális tiszteletet azoknak, akik nincsenek veled egy állásponton.

Köszönöm!

2016. dec. 13. 20:22
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

De hiaba nehezito tenyezo a mennyiseguk

Jonnek nekunk meg megoldast kene talalni

Es az nem megoldas h minden egyes illegalisbevandorlot kitoloncolunk egy masik orszagba

Ez olyan mint ha sok lenne a szemetem es atdobalnam a szomszedhoz...a kornyezetnek akkor is artalmas

Most ez csak egy pelda de szerintem helytallo

A masik meg de lehet sot kell is feltetelezni h nem arto gonosz szandekkal jonnek europaba

Ami szerintem egyertelmu

Benne van h menekult tehat menekul

Meghozza nem is egy ellenseges hadsereg elol hanem egy kozepkori szinten ragadt verengzo horda elol

A minimum h nem zavarjuk vissza oket oda

A masik minimum h erkolcsosen europai normahoz merten elfogadhatoan viselkednek ha ez nincs meg felolem aztan a vizbe is full@dhat az olyan

De ez csak ugy derul ki ha adunk neki eselyt amit en ugyvettem eszre sokan foleg k europaba ellleneznek

De csak ismetelni tudom magam aki nem sz@rh@zi az jojon kaja pia van a tobbiert tessek valamit lerakni az asztalra

Ha meg kodsog lehet menni az IÁ hoz mert aki a befogado orszag lakosaival nem tudd tisztessegesen egyuttmukodni az olyan szinten van mint aki elol menekul

Ha bekoppg hozzam egy ehezo h ker egy szelet kenyeret meg egy pohar vizet tessek baratom de amint kovetelozik h a lanyomfelesegemmel most o bizony d*gno fog hat az takarodjon

2016. dec. 13. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:

"A masik meg de lehet sot kell is feltetelezni h nem arto gonosz szandekkal jonnek europaba

Ami szerintem egyertelmu"

Mitől egyértelmű számodra?

"Benne van h menekult tehat menekul

Meghozza nem is egy ellenseges hadsereg elol hanem egy kozepkori szinten ragadt verengzo horda elol

A minimum h nem zavarjuk vissza oket oda"

A menekülthullámra ráépült a gazdasági migráció. Az afrikai tízezrek, a bangladesi migránsok nem "középkori bandák" elől menekülnek, hanem a jobb megélhetésért igyekeznek Európába.

"De csak ismetelni tudom magam aki nem sz@rh@zi az jojon kaja pia van a tobbiert tessek valamit lerakni az asztalra"

Érdekes, nekem nem adnak kaját piát ingyen... biztos nem érdemlem meg, mert rossz ember vagyok.

"Ha bekoppg hozzam egy ehezo h ker egy szelet kenyeret meg egy pohar vizet tessek baratom"

És ha bekopog (sőt, inkább szó nélkül bemászik a kerítésen), hogy mától nálad lakna? Akkor mit csinálsz?

2016. dec. 13. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:

"

"Most az osszeset lovoldozzuk a tengerbe?

Azert mert 1miliobol 10db a halalunkat kivanja te a maradekot is megoletned"

Nem, csak amelyik nem akar visszafordulni. "

Remélem te fogsz az első sorokba harcolni, mert az egyenes út a háború a két kontinens között.

Meg azért annak a nem kevés európainak a halálát sem bánod majd akiket csak úgy agyon lőnek.

Szerintem nagy számban fognak radikalizálódni az itt élők és rengeteg terrortámadás fog történni.

Éljen soká a szép új világ.

"Annyi világos; erőszak erőszakot szül, elnyomás megtorlást"

2016. dec. 13. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Még szerencse!

Ott is azért kezdenek beelégedni a migrácsokból.

2016. dec. 14. 00:28
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Lefogadom egesz eletetekbe nem beszeltetek szemtol szembe se afrikaival se muzulmannal

De ti mar tudjatok hogy itt marpedig verfurdoledz

Kb egy hete talalkoztam 2afrikaival ehesek voltak elmentem a boltba vettem nekik kenyeret

Esaztaaaaaa ki se raboltak meg se fenyegettek de meg csak nem is akartak megteriteni

Most egy iszlam ferfi(marokkoi) meg egy magyar nonel lakok olaszba

Nem kell allahoz imadkoznom es nem oltek meg

Sot ihatok alkoholt (sort szoktam) es cigizhetek az erkelyen

Es nem robbant fel

Pedig a spanjai is felszoktak jonni es nem koveztek meg

Az a kulonbseg mi kozottunk(akiknek osszerandul a gyomruk ha nem egy feher kereszteny ember jon szembe) hogy en lattam es imerek feketet/muszlimot mig ti egyet lattatok de az is pixeles volt

Tudjatok mas az amit hallunk es gondolunk

Es teljesen mas az amibe biztosak vagyunk

De tudom en a feherembert talcan kinalom fel a verengzo barbar hordaknak

Gyerekekk xddd

2016. dec. 14. 00:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen. Van. És?
2016. dec. 14. 01:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Most tapsot vársz a fröcsögésedért 61-eske?

Ja, mellesleg akkor ne osszátok itt az észt, hanem a barátaitok körében! :P

2016. dec. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!