Németország esetleges második világháborús győzelme esetén ma jobb helyzet lenne Európában?
Szerencsere soha nem tudjuk meg.
Magyarkent nyilvan szuper lett volna masodrendu szolganepkent letezni.
"Emiatt nem tudni, hogy tényleg szolganép lett volna-e a magyar."
Dehogynem. Eleg csak vegigolvasni a II. VH esemenyeit.
"Dehogynem. Eleg csak vegigolvasni a II. VH esemenyeit."
kérlek sorold fel amik erre utalnak
Peldaul az hogy kihajtottak a 2. Magyar Hadsereget gyenge felszerelessel, agyutolteleknek a keleti frontra.
Valamint amikor Magyarorszag nem ugy kezdett el viselkedni ahogy a nacik elvartak volna, egybol bevonultak es megszalltak.
,,Peldaul az hogy kihajtottak a 2. Magyar Hadsereget gyenge felszerelessel, agyutolteleknek a keleti frontra."
Azért volt olyan gyenge felszerelése a magyar hadseregnek, mivel nem Szovjetunió ellen készült háborúzni, így a keleti frontra se voltak felkészülve. Ahogy a németek se, mert sok német sorkatona se kapott jobb felszerelést, mint a magyarok.
,,Valamint amikor Magyarorszag nem ugy kezdett el viselkedni ahogy a nacik elvartak volna, egybol bevonultak es megszalltak."
Ez érvnek, hogy emiatt másodrendűnek tartotta a magyarokat nem megfelelő. Nem bizonyítja, hogy azért csinálta ezt, mert másodrendűnek tartotta. Ezt azért lépte meg, mivel elég kellemetlen lett volna, ha mi kilépünk a háborúból, akkor az országunkon keresztül egyből közelebb tudnak férkőzni az ellenfelei.
Szerintem nem jártunk jobban a szovjet megszállassal.
Ha a nemetek nyertek volna,akkor szerintem a szellemi,kulturalis es fejlodes szintjen már reg tulszarnyalta volna Europa a mai helyzeteket.
Pont most merultem bele ebbe a temaba,es megdobbento informaciokat olvastam.
A II.Vh nem fekete vagy feher.
Az egesz helyzet egy szines egyveleg.Nincs igazsag,csak spekulacio.
Mocskos dolog volt amit a zsidosaggal muveltek a nacik.
De a szovjetek sem voltak jobbak a gulagjaikkal.
.Mi mindenhogy sz arul jartunk volna Magyarorszagon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!