Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van rá még esély hogy Hofer a...

Van rá még esély hogy Hofer a levélszavazatokkal tud fordítani?

Figyelt kérdés

[link] E szerint "csak" 3.4°% a különbség az urnás szavazatok megszámlálása után

Ti egyébként melyik jelölttel szimpatizáltatok?

Én Hoferrel.

2016. dec. 4. 20:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szerintem már nincs.

Én igazából egyiknek sem.

2016. dec. 4. 22:18
 22/32 anonim ***** válasza:

"Ja azt ugye tudtad, hogy náluk a magyarok a bevándorlók, minket is utálnak?"

Csak téged utálnak! :P

2016. dec. 4. 22:18
 23/32 anonim ***** válasza:

Az érvénytelenített májusi második fordulóban Van der Bellen a levélben leadott szavazatok 61,7%-át szerezte meg. Mivel javarészt ugyanazok az emberek szavaztak levélben, mint előzőleg, így szinte biztos, hogy nem Hofer fog fordítani, hanem Van der Bellen előnye fog nőni.

Már az FPŐ-sök is elismerték a vereséget.

2016. dec. 4. 23:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha a videki osztrak szavazok vannak tobbsegben a levelszavazatoknal akkor Hofer nyerhet. Ugyanis videken tarolt.
2016. dec. 5. 00:36
 25/32 Whitewolf19 ***** válasza:
21%

Hoferrel.. végre valaki ott is kimondja.. Sokkal előnyösebb is lenne számunkra egy olyan Ausztria, ami legalább nem bólogatna úgy rá az Európai parlamentben a habzó szájú Soros-Merkel párti támadásokra Magyarország ellen. Valamint az osztrák nép nyakába sem kívánok egy rakás deviáns.. európai szokásokkal szembemenő közel keleti népséget.

Valamely skandináv országba is felborították a karácsony fát, mit szólnának hozzá ha én elmennék az ő hazájukba a félholdas mecseteket dózeroltatni..

2016. dec. 5. 17:46
 26/32 anonim ***** válasza:
72%
Gratulálok, szépen bedőltél az álhíreknek. Azt a karácsonyfát nem valahol Skandináviában, hanem egy egyiptomi plázában "borították fel". (Fel se borították.)
2016. dec. 6. 08:28
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

ez nem aljir en is halottam rola, hogy a nem akaro beilleszkedni migransok csinaltak. Azeet ne nezzuk mar hulyenek a nepet.

Par ev es karacsony is elfog tunni emiatt tempolokon kellet leszedni a keresztet ezek miatt.

2016. dec. 6. 11:46
 28/32 A kérdező kommentje:

Na meglett az eredmény

Nekem gyanús hogy keddig számolták biztos vagyok benne hogy elcsalták a választást!

Szerintetek?

2016. dec. 7. 20:24
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem hülye vagy.
2016. dec. 7. 21:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Fogadd el szépen hogy az osztrákok nem kérnek a szélsőjobber pártokból.
2016. dec. 7. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!