Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kelet-Európa meddig lesz...

Kelet-Európa meddig lesz ilyen elcseszett hely megélhetés szempontjából?

Figyelt kérdés

[link]

Kelet-Európában rengeteg a kamionsofőr.Nem csak a románoknál, hanem a lengyeleknél, meg nálunk is.

-Sokáig a diploma számított a kitörési lehetőségnek, ezért mindenki (én is) csináltunk egyet.

3 év tapasztalat után is csak nettó 230 ezret keresek vele.Ami jobb a magyar átlagfizetésnél, de nincs összhangban a belefektetett energiával, pénzzel.

De, ma már a diploma sem garancia, sokan nem tudnak vele elhelyezkedni, vagy csak nehezen.

Olyanok is vannak, akik nem tudnak diplomát szerezni.Velük mi lesz, hogyha jól akarnak élni?

-Elmennek kamionosnak.Ez egy viszonylag jól fizető szakma, de cigányéletet él az ember.

De, hogyha az ember nem szerez diplomát, nem lesz kamionos, akkor egész életében bagóért dolgozhat.Nincs semmiféle lehetősége.

Max kimegy külföldre.

2016. dec. 4. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én diplomásoknak eleve fizetést sem adnék.
2016. dec. 4. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:

'Én diplomásoknak eleve fizetést sem adnék.'

A kis smucig XD

2016. dec. 4. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából addig, amíg a jobb megélhetést nyújtó országok, le nem süllyednek a mi szintünkre. Mert arra nem sok esély van, hogy mi érjük utol őket.
2016. dec. 4. 20:07
 14/15 MolotovPunk ***** válasza:
20-30 évig biztos nem lesz itt jó világ.Addigra Fidesz is eltűnik a süllyesztőbe és lesz helyette egy normális igazi jobboldali párt,aki ténylegesen kormányozni fogja az országot nyugati irányba.
2016. dec. 4. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy Magyarországra születtem, és nem a harmadik világba. Szerencsés is vagyok, mert kb. 5 gyerekből 4 a harmadik világba születik.
2016. dec. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!