Nyugaton az átlagpolgár hány eurót tud megspórolni, félretenni a havi fizetéséből?
Figyelt kérdés
És milyenek a megélhetési költségek?2016. okt. 22. 22:18
1/10 anonim válasza:
Attól függ, melyik országban, mit dolgozik, mennyit keres, milyen lakást bérel, mennyit költ el kajára, ruhára stb.
2/10 anonim válasza:
Átlag: 0-2000 euró között mozog.
Megélhetési költségek változók.
3/10 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ milyen munkát végzel mennyiért, milyen körülményeket vállalsz, pl. ha a szüleiddel egy helyen élsz, akkor proli melóval is k**va sokat félre tudsz tenni, de ha saját lakhatásra, saját autóra vágysz amit fent kell tartani, akkor már csak mérnöki fizetéssel tudsz félretenni annyi pénzt.
De mindenképpen nagyon megéri kint pénzt keresni, mert össze sem lehet hasonlítani a jövedelmet a magyar bérekkel.
4/10 anonim válasza:
Egy icipicikét túl általános a kérdés.
5/10 anonim válasza:
1300 és 1500 euró között keresek, havonta változó, de kb 6-700 eurót tudok félrerakni minden hónapban.
6/10 anonim válasza:
Nyugaton? Portugaliaban vagy Svajcban?
8/10 szántóvető válasza:
5-ös kétlem hogy te lennél a nyugat átlagpolgára az ezerötös fizuddal..
9/10 anonim válasza:
Ausztriában dolgoztam 4 évig, lazán 4-500 eurót félre tudtam tenni, plusz a 13. és 14 havi fizetést is.
10/10 anonim válasza:
8#:Bocs hogy hozzászóltam.Minek szólsz be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!