Ti kinek drukkoltok az osztrák választásokon?
Mivel nekem senkim sincs Ausztriában, így hidegen hagy, de ha választanom kellene akkor a Szabadságpárt.
A 62%-osnak pedig üzenem, hogy éppen szembe köpte magát. Valóban elfogad mindenkit, aki az övével megegyező elveket vallja. A többi meg dögöljön meg.
Itt senki nem akar senkit a "tengerbe lőni". Sőt.
Éppen azok "okolhatók" leginkább azoknak az ezreknek a halálában, akik a tengerbe fulladtak, akik elhitették ezekkel a szerencsétlen emberekkel, hogy itt -Merkellel együtt- mindenki "plüss macival várja őket".
"Nehéz lehet megérteni", de migráns és háborús menekült között nagy különbség van.
A háborús menekülteknek mi is megadjuk a menekült státuszt. De migránsok jelentős része nem háborús okok miatt jön -gondolj csak bele: 57 országból.
BBC riporter Bujumbura buszállomásán (Burundi fővárosa):
- Miért akartok Európába menni?
- Mert sms-t kaptunk a barátunktól, aki már megérkezett és nagyon jól érzi magát, minden nagyon tetszik neki.
Egyébként Franciaország nem olyan régen "rövidítette le" a menekült státusz megadásának határidejét 6 hónapra, amit "gyakran nem sikerül betartani".
" Amikor szembesítenek titeket azzal hogy nácik vagytok, egyből megy a sírás hogy mi bezzeg senki mást nem fogadunk el. De, értelmes embereket elfogadunk, kirekesztő, rasszista férgeket nem."
Igazi legalja, proli beböffentés! :P
Nos az "értelmes" ember nem a hozzád hasonló lehet. :O
FPÖ.
Egyébként a szavazóbázisa növelése miatt támogatja a zöldpárt a migrációt. Az echte osztrákok döntő többsége az FPÖ-t támogatja, eltekintve a mosott agyú bécsi 16 évesektől. A migráns, akinek már osztrák utlevele van meg a bal oldalt.
Nemrég mentem el egy balos kampánystand mellett a 16.ker-ben, fehér ember nem volt a környéken.
Azaz minél több migráns, annál erősebb bal oldal. Erről szól a politikájuk. Az hogy leverik a béreket már nem számít.
Egyébként értem én, hogy fontos a migránskérdés, de talán egy szomszédos ország esetében, ahol magyarok laknak és magyarok dolgoznak, nem lenne fontosabb azt szem előtt tartani, hogy ezek a pártok a kisebbségekkel és a vendégmunkásokkal szemben mit gondolnak?
Hogy viszonyul ez az FPÖ a magyarokhoz?
"Hogy viszonyul ez az FPÖ a magyarokhoz?"
Visegrádi 4-be be akarnak lépni ausztriával, ami magyar dominanciájú szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!