Szerintetek holnap ki fog nyerni az osztrák szavazáson, és milyen hatása lesz európára és a mi országunkra nézve?
Az elmúlt évben a Világ jó irányba indult. Az USÁ-ban Donald Trump Elnök Úr, Franciaországban Francois Fillon Elnökjelölt Úr, Ausztriában pedig Hófer Norbert Elnök Úr képviseli a nemzeti-keresztyén gondolkodást.
Orbán Viktor Elnök Úr és Vlagyimir Putyin Elnök Úr új szövetségesei garanciát jelentenek a Világ békéjére, biztonságára és jólétére, a nihilista liberalizmus bukására.
Azt hittem az 1#es röhejes válasz, de aztán jött a 2#es:DD
valószínűleg jobb-szélsőjobb fog nyerni. A tendencia mindenhol ezt mutatja..
Hogy ez jó-e... majd ítéljük meg 30 év múlva. Szerintem veszélyes móka
A lenullázott ballib ellenzék nem érti még most sem miért nem kellenek a kutyának se. Árpi csinált is egy jó videót, talán segít nekik felfogni miért nincsenek sehol:
# 5
Uram atyám, ki ez a fazon? Már meg sem lep, hogy úgy beszél a népszavazásról, hogy szerintem nem is ismeri magát a kérdést. És miért gondolja ő, meg baromi sok ember azt, hogy mindennek a menekültkérdés körül kell forognia? Az ellenzéket kizárólag az alapján kell megítélni, hogyan áll a menekültekhez?
Európa tényleg bele fog bukni a menekültválságba, de nem azért, mert sok lesz a muszlim, hanem azért, mert a szélsőjobb erősödik miattuk. Majd meglátjuk, ezeknek a dolgoknak az eredményét majd tényleg egy 30 év múlva fogjuk látni.
Te Erzsi.. ha X gyökér, akkor már Y-nak is annak kell lennie?
"Én nem tenném vagonokra az embereket, de hát a másik oldal olyan erősen védte őket, hogy kénytelen vagyok.."
ne nevettess már:D
# 8
Nem lesz.
A szélsőjobb az az emberi hülyeség kivetülése a politikában. Józan és értelmes ember nem akar semmilyen szélsőséget - persze ha a tömegekkel elhitetik, hogy a migránskérdés a legfontosabb, és a migránskérdést csak a szélsőjobb tudja kezelni, akkor nyerhet a szélsőjobb. Ha az emberekkel elhitetik, hogy a szocializmus a menő, mert senki nem lesz szegény, akkor a szélsőbal fog nyerni. Ettől még nem lesz jobb a világ.
Másodszor, nem annyiból áll a politika, hogy szélsőjobb meg ballib. Maximum a te képzeletedben. Meg azért a migrációs kérdést se úgy állítsd már be, mintha az ún. ballib oldal álláspontja egységes lenne, és ők egyenesek be akarnák importálni a migránsokat, és egyedül csak a szélsőjobb mondja azt, hogy nem.
Az meg abszurdum, hogy az emberek marhavagonokba pakolását (amitől szerencsére még messze állunk, és remélhetőleg soha nem jön el) rákened a azokra, akik ez ellen vannak. Még véletlenül sem azok lesznek soha a hibásak, akik a rossz lépést elkövetik, hanem a csúnya másik oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!