Meghalt Fidel Castro. Kubába is oda az igazság?
A Wikipédiát azért kikérem magamnak. Eleget TDK-ztam, meg szakdogáztam már ahhoz, hogy kerüljem, mint a pestist, ha hivatkozni kell. Egyébként le is írtam, hogy a fő forrásom Anderle Ádám Kuba története című könyve volt (maga a szerző élt is ott), emellett még hivatkoztam Anderle Ádám Latin-Amerika története című könyvére, illetőleg Robert Merle-től a Moncada, a CIA Factbook, az ENSZ különböző nyilvános adatbázisai és a teleSUR voltak a forrásaim. Kettőt leszámítva (Robert Merle könyvét és a teleSUR-t) ezek elfogulatlan, akár tudományos munkában is hivatkozható források.
Szóval a Wikipédiát mindenki fogja meg és vigye haza.
Azt pedig nem állítottam, hogy Kuba földi paradicsom lenne, annyit mondtam, hogy Fidel Castro nélkül valószínűleg rosszabb hely lenne, mint amilyen most és ezt a véleményemet a történelmi ismereteim alapján fenntartom továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!