Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meghalt Fidel Castro. Kubába...

Meghalt Fidel Castro. Kubába is oda az igazság?

Figyelt kérdés

2016. nov. 26. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Anderle Ádám természetesen, bocsánat :-)
2016. dec. 6. 18:19
 12/13 anonim válasza:
Castro jo is volt s nem is. Aki nem jart ott,ne irjn,mert nem latta a realis eletet. Havannaban aki jart,lata a centrumban egy utca van felujitva,de aki a sorok kôze nezett,latta az igazsagot. Castronak 11,5 millio rabszolgaja van,akik 10-25 euroert dolgoznak havonta. Az hogy a wikipediarol valaki idekopirz valamit,igen bemutatja astatiszkiat. A statisztika nem mutatja,hogy a romos hazakban tôbb csalad lakik,es ugy probalnak tulelni mindent,hogy a csaadbol az egyik itt a masik ott dolgozik,es segitik egymastezzel azzal... Autot lehetetlen venni,szamolgassatok ha egy Lada 15 000 eur,vagy egy Picanto 60 000 eur,nem irtam el...!!!
2016. dec. 10. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:

A Wikipédiát azért kikérem magamnak. Eleget TDK-ztam, meg szakdogáztam már ahhoz, hogy kerüljem, mint a pestist, ha hivatkozni kell. Egyébként le is írtam, hogy a fő forrásom Anderle Ádám Kuba története című könyve volt (maga a szerző élt is ott), emellett még hivatkoztam Anderle Ádám Latin-Amerika története című könyvére, illetőleg Robert Merle-től a Moncada, a CIA Factbook, az ENSZ különböző nyilvános adatbázisai és a teleSUR voltak a forrásaim. Kettőt leszámítva (Robert Merle könyvét és a teleSUR-t) ezek elfogulatlan, akár tudományos munkában is hivatkozható források.

Szóval a Wikipédiát mindenki fogja meg és vigye haza.

Azt pedig nem állítottam, hogy Kuba földi paradicsom lenne, annyit mondtam, hogy Fidel Castro nélkül valószínűleg rosszabb hely lenne, mint amilyen most és ezt a véleményemet a történelmi ismereteim alapján fenntartom továbbra is.

2016. dec. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!