Vélemények? Ez az írás, még az amerikai elnökvalasztas előtt íródott.
Ha egy brit végzett történész és végzett antropológus ilyen ostoba, akkor a brit felsőoktatással kib-@-szott nagy gáz van.
És nem csak hogy ostoba, de még hagyják is neki, hogy ezt a sok ostobaságot publikálja. :(
Folyamatokat ír le, az első bejött.
Trump lett az amerikai elnök, pedig mindenki Clintont tartotta esélyesebbnek.
"Perhaps I'm just writing this so I can be remembered by history as one of the people who saw it coming"-az a véleményem,hogy az eredeti író csak úgy mint mindenki más híres akar lenni,benne akar lenni a történelemben...
Lehet,hogy bejön neki,mint ahogy a Simpson családnak sikerül beletalálnia,lehet,hogy nem.De készpénznek ezt semmiképpen nem kell venni,ez csak egy szubjektív vélemény,van még belőle sok...
(Mondom ezt liberálisként,úgy,hogy nem kedvelem Trumpot. Attól,hogy nem bírom a fejét még semmit nem tett,így butaság lenne megítélni a még meg nem hozott döntéseit.Majd ha letelt a 4 év lehet értékelni,hogy mi volt,mi nem,előre jósolni butaság.)
2-re
Hát nem tudom, azért az én ismerősi körömben jóval többen tippeltünk Trumpra, mint Clintonra, teljesen függetlenül attól, hogy ki kivel szimpatizál. (Nem mellesleg sokan pont a túl feltűnő Clinton-médiaszél okán tippeltek így.) Én igazából ezt azért nem tudom annyira nagy szellemi teljesítménynek betudni.
A leírt folyamatai pedig.... hát valószínűleg ebből is tudnánk jobbakat írni. :)
(1. voltam)
Itt nem kizárólag Trumprol van szó, hanem arról, bizonyos folyamatok elkezdodtek, amibe beleillik az amerikai elnökvalasztas is.
Ha az USA-ban lehet nyerni, ilyen gyuloletkelto, rossz populista dumával, akkor mit szóljon az ember itt Kelet-Európában?
Es erre tart a világ.
Ez baj szerintem.
" 1. Csak a jelent látják, a múltat, vagy a jövőt nem;
2. Csak azt nézik, ami most zajlik körülöttük, az események globális összefüggéseit nem;
3. Az emberek többsége nem olvas, nem gondolkozik, nem teszi ki a nézeteit vitának, és nem is hallgat meg ellenkező véleményt."
Ez a 3 pont nagyon igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!