Ti nem sajnáljátok Hillary Clintont?
Én egyébként nem szeretem a liberálisokat, és azt az irányt, amit a Demokrata Párt képvisel Amerikában, Obama, Sanders, stb. nagyon unszimpatikus volt nekem végig.
Viszont Hillary nagyon kedves szimpatikus volt nekem a nézetei ellenére, és bár tudom, hogy voltak botrányai, azért tudott rám hatni.
És nagyon sajnálom, mint embert, hogy nem ő nyert :(
Más is van így ezzel?
Bár összességében jó, hogy nem demokrata elnöke lett az USA-nak, mivel akkor ment volna a b*szogatása a többi országnak, ahol a kormány nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, és nem liberális demokráciát épít, beleértve pl. Magyarországot, Oroszországot, és egyéb más országokat.
De ez így van, vannak olyan személyes ismerőseim is, akik bár baloldaliak, liberálisok, de nagyon kedvesek, aranyosak, és ettől függetlenül szeretem őket.
pff, ecsém!
Azt a liberális bérencet még jó hogy nem szavazták meg az usa élére.
A média is az ő pártján állt, a közvéleménykutatási adatokat is meghamisították, hogy aki bizonytalan a szavazatában, az is Clintonra szavazzon.
De győzött az a politikai eszme, amire az amerikaiak többségének és szüksége van.
Egy határozott, keménykezű republikánus elnökre van ott szükség, nemhiába üdvözölte a döntést Orbán, meg Putyin is, elsőként.
Ez a liberális maszlag, meg a celeb világ, akik mind a liberális média által lettek gazdagok, meg most kétségbe vannak esve, mert lehet ennek a korszaknak a végnapjait élik.
A te kedves és aranyos baloldali vagy liberális ismerőseidet én is hajlandó vagyok szeretni, akár még így ismeretlenül is.
De Hillaryt semmi esetre sem tudom sajnálni. Sajnálják őt elegen az Iszlám Testvériségnél meg egyéb terrorista csoportoknál, elégedjen meg ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!