Támogatnád hogy az emberiség minden a globális felmelegedést fokozó tevékenységét azonnali hatállyal leállítsák?
Létszükségleti sorrendben annyi tevékenységet tiltanának be hogy vissza fordulhasson a felmelegedés.
Jól érted, ettől a pillanattól nem vezethetnél, nem ehetnél marhahúst stb.
Persze, tudom hogy neked ezek fontosabbak mint hogy ne te legyél az utolsó generáció emlős állat a Földön.
"3 napja havazik az ország magasabb részein.
nem úgy látom hogy úgy dübörögne a felmelegedés.
Nyáron is max 35 fok volt, pár éve volt még 40 is, de mostanra már visszaesett.
Most meg már november elején havazik.
Inkább lehűlés lesz itt, mint felmelegedés."
Ha kicsit tájékozott lennél, tudnád hogy a globális felmelegedés Európára lehűléssel fog hatni. Nem állok neki végigmagyarázni neked ezt, szerintem amúgy is értelmetlen lenne.
Mindegy, megértettem a lényeget, megérdemeljük hogy örökre kipusztuljunk, ritka egy ostoba faj voltunk.

A modern világunk nem működne anélkül.
A klaviatúra, amin most pötyögsz, annak a legyártása is hozzájárult a globális felmelegedéshez.
Sőt, még az elektromos autók is hozzájárulnak.A legyártásuk, aksik és maga a töltés is.

Gyerekek ne már!
Ezt a felmelegedés maszlagot valaki még benyalja?
Már rég sivatagosodnia kellene az alföld déli részének, vagy legalább mediterrán éghajlatnak kellene lenni.
Ehelyett most meg gőzerővel kell fűteni, pár éve még ilyenkor puloverben voltam, most meg lehet fagyoskodni.
Ez a felmelegedés sztori is csak azért kellett hogy némelyik állam, amelyiknek fejlettebb az ipara profitáljon az ipari átállásnál(megújuló energiaforrások).Régen ezeket semmibe nézték, most meg minden állam ilyet szeretne.Napenergia, meg szélenergia, meg kitudja milyen agyatlanságokat kitalálnak még, mikor akkora olajtartalékok vannak a földön, hogy szinte ingyen lehetne adni a benzint, akkor sem fogyna el soha.
És mindjárt jönnek az okoskodók, akkor lehet guglizni.
Kettő nagy olajmezőt tártak fel, amiben annyi olaj van, hogy az eddig felhasznált olaj a földön lehet 1%-át sem tenné ki egyiknek sem.
Az egyik észak-oroszországban van, a másik a kanadai pajzs közelében.
Ezt az egész felmelegedés lobbista skandináv meg balti államok találták ki, hogy eltudják adni a megújuló energiaforrásokra épülő ipartechnológiájukat.Meg is lehet nézni, napelem,hőszivattyú, szélkerekek vannak mindenhol.

Nincsen felmelegedés, még éjjel is tökre hideg van!
Ez csak valami lipsi álcatrükk!!!

Az van kérdező, hogy a kőkorszakig zuhannánk vissza ha megtennénk amit javasolsz.
Márpedig ezt senki nem szeretné, és nem is vállalná be.
Az átállás egy fenntarthatóbb életmódra lehetséges, de csak lassan, évtizedek alatt.
A felmelegedés egyébként nem a legnagyobb probléma.
A legnagyobb probléma az ökoszisztéma rombolása, pl a halak eltűnése az óceánokból. Ez sokkal súlyosabb mint a felmelegedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!