Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek az országok egy-egy...

Ezek az országok egy-egy végérvényesen megbukott, működésképtelen, bűnös ideológia utolsó bástyái: Kuba, Kanada, Észak-Korea, Németország, Svédország?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, valamelyik a kommunizmusé, valamelyik a liberalizmusé, de szerintem ez lényegtelen is, hiszen egyre megy a kettő.
2016. nov. 12. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Ami a legfélelmetesebb, hogy azokból lesznek diplomás(!) emberek, amilyen például Erika is... Félelmetes.
2016. nov. 12. 20:16
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

"A liberalizmus elsősorban a társadalom, a közerkölcs, a kultúra bomlasztásával rombol."

Nagy szerencse, hogy a kormányunk egyáltalán nem liberális, tehát makulátlan erkölccsel rendelkeznek, mint nemzethy-keresztyének.

2016. nov. 12. 20:20
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Vicces, amikor olyanok tesznek fel kérdést, akik azt sem tudják mi az a liberalizmus.

Megnézik az M1-et, aztán elolvassák mit ír a kurucinfó és a forrásaikhoz hasonló provokatív szellemben felteszik kérdéseiket.

Tudod, a liberalizmus a szabadság és társadalmi egyenlőség eszméje. A menekültek befogása és a LMBTQ elfogadása, támogatása a fejlett erkölcsi és érzelmi intelligenciájukra enged következtetni. Egyébként mellesleg a liberalizmus eszméje mellesleg a demokrácia eszmélye is egyben. Egy szabad demokráciájé.

Minden demokratikus párt, amelyik nem korlátozza az emberi jogokat az liberális valamennyire.

Hivatalosan pl. a CDU nem liberális, hanem konzervatív-keresztény, de igen ők is liberálisak, mint a demokrácia, az egyenlőség és a szabadság "zászlósai".

Igen, nyilván sok szavazónak jobban tetszik az a gyülöletkeltés, amit az általunk jobboldalinak nevezett pártok csinálnak, de ahogy Trump megválasztásakor is nyilatkozott a német Baloldal (ellenzék): "A jobboldal csak az elégedetlen szavazók összegyűjtésére képes, a problémáik megoldására nem." Ez nagyon igaz, ha pl. hazánkra nézünk is.

2016. nov. 12. 20:27
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Hát, én Kanadát, Németországot és Svédországot, egyelőre nem sorolom a bukottak közé. Jó lenne annyira bukottnak lenni, mint az említettek.
2016. nov. 12. 20:27
 15/26 anonim ***** válasza:
3%

"eszmélye"

Ez az aprócska, ám annál súlyosabb hiba elég volt ahhoz, hogy komolytalanná váljon az egész hozzászólásod.

2016. nov. 12. 20:31
 16/26 anonim ***** válasza:

Hm.

Ha a tartalomba nem tud belekötni, akkor a helyesírásban keres egy hibát, majd kiírja és ezzel felhívja arra a figyelmet, hogy emiatt hiteltelen vagyok.

Tipikus jobboldali hozzáállás.

Mellesleg sajnálom, de én (a telefonról kiírt) hozzászólásom tartalmát és nem helyesírását figyelem.

Mellesleg igen, van benne egy szóismétlés is, persze árulkodó, hogy nem az, hanem ez tűnt fel.

2016. nov. 12. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
"mikor nem maradt ellenérved,de találsz egy helyesírási hibát a másik írásában"
2016. nov. 12. 20:42
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez nem tipikus jobboldali. Balosoktól is láttam már ezt csinálni.
2016. nov. 12. 20:45
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

De tartalmi kifogásaim is vannak természetesen. Csak egy példa: "A menekültek befogása és a LMBTQ elfogadása, támogatása a fejlett erkölcsi és érzelmi intelligenciájukra enged következtetni."

Igen, meg a hülyeségükre. Az nem zavar, hogy a menekültek befogadása és a terrorizmus, a nemi erőszak, és más bűncselekmények növekvő tendenciája erősen korrelál?

2016. nov. 12. 20:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretnék a bukott Kanadában élni.
2016. nov. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!