Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek nem kellene az...

Szerintetek nem kellene az elnökök, államfők életkorát felül is meghúzni?

Figyelt kérdés

Trump 70 éves,Clinton 69 éves.

Ilyen felelős posztot szerintem nem kellene idős,nyugdíjas korú emberekre bízni.

Ti meghúznátok valahol ezt a határt?

Én olyan 60 éves kort adnám meg határnak.

Ugye itt minimum 4 év,de akár 8 év is lehet a hivatalban eltöltött idő.

2016. nov. 11. 01:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Obama még csak most lett 55 éves,tehát még jóval fiatalabb tőlük most is,hogy lejárt az ideje.
2016. nov. 11. 01:21
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Énis pont ezen gondolkodtam. A republikánusok már állítják össze a lehetséges kormánytagokat. Épp egy jövőre 74 !! éves tagot néztek ki KÜLÜGYMINISZTERI posztra... ( Newt Gingrich )

Azért ha akár 3 időzónán is átrepülsz, hogy tárgyalj egy országgal, nos az még egy fiatal szervezetét is megterheli nemhogy egy ilyen idős emberét... kiváncsi vagyok mit hoznak össze, tipikus republikánus mentalitás, hogy a vitrinből előássák az öreg veteránokat ilyenkor.

2016. nov. 11. 02:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki idős lehet okos meg bölcs. Sőt...
2016. nov. 11. 04:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki szervezete kibír egy olyan választási kampányt mint a az USA-ban az sok mindenre képes még. Naponta 3 államba beszédet mondani.
2016. nov. 11. 05:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Jo otlet, megfontolando.
2016. nov. 11. 06:50
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez max nálunk jó ötlet.Azért érdemes összehasonlítani Clintont/Trumpot,hogy mennyire fiatalos még mindig és a mi nagymamánkat,aki 70 évesen lehet,hogy a lépcsőn nem tud már felmenni úgy,hogy ne kapaszkodjon,vagy lehet,hogy meg se élte ezt a kort.
2016. nov. 11. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
A kérdést tovább gondolva felmerül, hogy akkor a szavazati jogot is felső korhatárhoz kössük?
2016. nov. 11. 10:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Miért kötnénk a szavazati jogot felső korhatárhoz?

Mi az összefüggés?

Az idős ember,ha elmegy szavazni,azt 4 évente egyszer teszi,még egy elnöknek sok dolga van 4 év alatt.

Stressz meló,fizikailag és mentálisan is megviseli az embert.

2016. nov. 11. 15:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát igen.

Nálunk azért nem olyan fiatalosak a politikusok.

Orbán még csak 53 éves,de az utóbbi pár évben szerintem nagyon megöregedett.

Ha 2022-ig lenne miniszterelnök még akkor sem lenne 60 éves sem.

Nem tudom elképzelni,hogy Magyarországon egy 70 év körüli embert megválasztanának miniszterelnöknek..

2016. nov. 11. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Réczey is 73évesen lett kinevezve.
2016. nov. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!