Szerintetek nem azért vesztett CLinton mert mindenki
annyira biztos volt a győzelmében h sokan lusták voltak
elmenni szavazni mondván úgyis nyer?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt lehetett hallani h 90 % hogy Clinton nyer, a választópolgárok meg vannak annyira buták és lusták, hogy úgy gondolják minek menjenek el szavazni, úgyis nyer. Ilyen szempontból Trump hívei sokkal motiváltabbak voltak és be is jött nekik.
Inkább arról lehet szó, hogy az emberek tudták, hogy az egyik degenerált, a másik mocskos, hidegvérű bűnöző, és inkább nem is mentek szavazni. Hasonlóan, ahogy errefelé is egyre inkább ez szokott lenni. Akkor szavaznak az emberek lelkesen, ha van mire szavazni, amit ők támogatnak, nem akkor, ha két (vagy több) rossz közül kell a legkevésbé rosszra rábökni.
2016. nov. 10. 14:08
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem.
Az ország fele(tehát több mint 200 millió ember) részt vett a szavazásban.Ennél nem szoktak többen menni..
Ráadásul Clinton több szavazatot kapott,mint Trump.
2016. nov. 10. 14:13
3/11 anonim válasza:
4-es! Clinton valóban több szavazatot kapott, csak az elektori szavazatok miatt lett mégis Trump a győztes.
2016. nov. 10. 15:00
4/11 anonim válasza:
"De ez van, agymosott birkanèp..."
na ebből a hangnemből van keményen elege a clinton (és a baloldal) ellen szavazóknak
2016. nov. 10. 15:05
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez is közrejátszott.
2016. nov. 10. 15:13
6/11 anonim válasza:
#3: Honnan tudod, hogy ki kire szavazott? Ha jól emlékszem, előtte azt mondta mindenki, hogy Clinton nyer. De tudom, ebből is kimagyarázzátok magatokat, hogy a "sok nyugger szavazott rá". Persze, mert ők annyian vannak, hogy elszabotálják a szavazást.
"De ez van, agymosott birkanèp" Lol, ezt mondtad volna akkor is ha Clinton nyer? Ja, mert hogy a Clintonra szavazó 59 millió 800 ezer ember felvilágosult liberális értelmiségi, a Trumpra szavazó 59 millió 600 ezer ember meg agymosott birka. Hát persze.
2016. nov. 10. 15:38
7/11 anonim válasza:
# 7/7 nyilván azèrt mert statisztikát kèszítettek róla! :) Nem a kisujjamból szoptam ki, hanem valód tènyek alapján írtam a kommentemet! :) ès statisztikákat se szoktak hasraütèsszerűen csinálni!
2016. nov. 10. 15:52
8/11 anonim válasza:
Ketteském, frissítsd fel a földrajzi és aktuálpolitikai ismereteidet, az USA lakossága 300 millió fő, szavazásra jogosult ennek 80 százaléka, részt vett a mostani választáson cca. 130 millió fő!
2016. nov. 10. 17:15
9/11 anonim válasza:
7#: A statisztikáidat jelen esetben ki lehet dobni a kukába, ugyanis pont az ellenkezőjét jósolták, mint ami történt. Ciki volt bevallani, ha valaki Trumpra szavaz, így akit megkérdeztek, és Trump szavazó volt, az inkább letagadta vagy mást mondott. Ennyit a statisztikáról. Brexitnél ugyanez volt.
U.i.: A smilezgatással nem lesz nyomatékosabb a kommented, bármennyire is próbálod annak beállítani.
2016. nov. 10. 17:21
10/11 anonim válasza:
különbsèg van az elő ès az utóstatisztika között, gondolom nem kell magyaráznom. Én beismerem, hogy trump győzött, de ti mèg most se imseritek be a kèsz tènyeket, hogy mièrt... Csodálkozom, hogy egy "libsi" jelző se hangzott el, pedig úgy szélsőjobcsiztam volna. Valamint a smileyt nem azèrt használom, hogy nyomatékosítsam a mondandómat, de felőlem ha azt gondolod :D Ha annyira szeretnèd akkor legyen neked igazad :) Vicces, hogy az emberek minden mögött az összeesküvés elmèleteket keresik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!