Hillary pártiak! Hogy vélekedtek Trump győzelméről?
1. Ha fegyvered lehet otthon, amivel megölheted a betörőt az jó. Ha fegyvered lehet az utcán, amivel lelőheted a rablót, az jó.
2. Trump pont ki akar vonulni az európai és ázsiai politikából, nem annyira érdekli a NATO és az EU már őt. Azt hittem eddig az volt a baj vele. De akkor most meg már a világot akarja uralni?
3. Ezek pont olyan szélsőséges vadhajtások, amik országosan nem jellemzőek a republikánusokra és hasonló dolgaik a demokratáknak is vannak. Szégyenteljes dolog valóban persze, ha evolúciót nem akarnak tanítani.
4. A demokraták ott szúrták el, hogy nem Sanders-t indították elnöknek. Mert én is pl inkább szavaztam volna Sandersre, mint Trumpra. Viszont inkább szavaztam volna Trumpra, mint Clintonra. Hillary Clinton a nézetei miatt nem lett volna jó az én fejemben.
"1. Ha fegyvered lehet otthon, amivel megölheted a betörőt az jó. Ha fegyvered lehet az utcán, amivel lelőheted a rablót, az jó."
Igen, meg az is nagyon király, amikor a betörőknél meg a rablóknál is lehet fegyver.
Aztán, amikor már mindenkinél fegyver van, akkor jól megvédjük magunkat egymástól.
6:
Világos hogy amit mindketten írtunk, az a saját nézeteink ostoba leegyszerűsítése.
A betörők és rablók 80-90%-ánál az USA-ban sincs lőfegyver. Nem ez a fórum alkalmas ennek a megtárgyalására, amire személyes vitában is órákat lehetne szánni.
Ti amúgy olvasgattátok a WikiLeaks által közzétett Clinton emaileket? Csak úgy elmondom nektek, h az általatok az egekig magasztalt drága öregasszony vastagon benne van Líbia, Szíria tönkretételében az IÁ felfegyverzésében.
Ti liberálisok nevezitek Trumpot rasszistának? AKkor ez a nő mi?
Elhinti, hogy ő mennyire együttérez a menekültekkel közbe miatta (is) kell menekülniük. Pff és még ti papoltok nekünk agymosásról? Ti mik vagytok akkor? Lazán bekajáljátok, hogy ő a jóságos tündér aki szeret mindenkit közbe országokat tesz tönkre. Inkább szavazok egy bunkóra mint egy olyanra aki segédkezett egy olyan szörnyeteget létrehozni mint az IÁ.
Gondolom azóta, hogy kirakták a Clinton emaileket már a WikiLeaks is egy hitelét vesztett oldal és semmi nem igaz ebből az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!