Mától az USA már nem ugyanaz az ország amit mindannyian szerettünk?
Figyelt kérdés
Az USA ugyanis eddig arról volt híres, hogy mindenkinek volt helye ott származástól, vallástól függetlenül. Ezt az országot a bevándorlók építették fel, és most megtagadják ezeket az elveket. Szerintem ez nagyon szomorú. Az USA olyan irányba indult el ami méltatlan a múltjához.2016. nov. 9. 21:09
11/13 anonim válasza:
A részvételi arány a szabadság hazájában a harmadik évezred hajnalán: 55,6 %, ez azt jelenti, hogy a választásra jogosultak majdnem fele (!) otthonmaradt.
Vagy elégedett az életével, vagy kiábrándult a demokráciából. Én az utóbbit sejtem.
Forrás:
12/13 anonim válasza:
szerencsétlen még nem is csinált semmit, kérdező meg már temeti az USA-t..
13/13 anonim válasza:
Az USA mától az az ország amit mindannyian szeretünk, győzött a demokrácia.
Donald Trump Elnök Úr, Vlagyimir Putyin Elnök Úr, és Orbán Viktor Elnök Úr el fogja hozni a békét és a jólétet a Világ Népeinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!