Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti örültök, hogy Trump lett...

Ti örültök, hogy Trump lett az elnök?

Figyelt kérdés

Mindenki Clintont mondta ki esélyesnek, aztán kiderült, hogy mégsem. Nem is hittem a szemenek, mikor megláttam az eredményt. Nekünk majdnem mindegy, de szerintem a két rossz közül, a kevésbé rossz nyert. Nekem nagyon unszimpatikus volt a nyanya, és szerintem hihetetlenül korrupt is. Szerintem Billy "kormányzott" volna helyette, mert a felesége nagyon nem alkalmas, kijátszották a szabályokat. Hiába nyomtk egész Amerikában és a párton belül is.

Trump meg egy idiőta, de még mindig alkalmasabbnak tartom. Úgyis ott van mellette 20 ezer ember, csak kipofozzák kicsit. Kellett egy kis változtatás Amerikának. Én rá szavaztam volna.

2016. nov. 9. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem örülök, mert a Clinton lett volna a jobb választás a két jelölt közül.
2016. nov. 9. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Igen, örülök. Remélem ezzel a szélsőliberális világnézet folyamatosan a süllyesztőbe fog kerülni és elkezdődhet egy normális párbeszéd a népek között az esztelen úszitás és háborúk helyett. Remélem ebbe a háttérhatalom is belenyugszik
2016. nov. 9. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
#2: Akkor üzenj Oroszországba hogy ne pénzeljék pl. (nyiltan) Marina Le Pen-t és társait. Akkor nem lesz uszítás.
2016. nov. 9. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Nem örülök,mert távol áll tőlem a republikánus világnézet.

Amerikában és a világon is még többen lesznek a szegények és még szegényebbek lesznek.

2016. nov. 9. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

"esztelen úszitás és háborúk helyett. "

A republikánusok háborúpártiak.És ők támogatják a szabad fegyverviselést.

2016. nov. 9. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként Clinton darabszámra több szavazatot kapott,tehát erre azt mondani,hogy "eltűntek a liberálisok" elég túlzás.

Inkább azt mondanám,hogy nagyon megosztottak az amerikaiak.

2016. nov. 9. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
nem orulok, de Clintonnak sem orultem volna.
2016. nov. 9. 15:30
 8/9 anonim válasza:
54%
Engem nem érint (maximum közvetetten), de inkább Trump, mint Clinton. Csak nehogy úgy járjon, mint anno J. F. Kennedy, aki túl önálló volt és lekapcsolták. :(
2016. nov. 9. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
22%

" Ti örültök, hogy Trump lett az elnök? "

Holnap olcsó lesz a sör vagy mi?

2016. nov. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!