Ti örültök, hogy Trump lett az elnök?
Mindenki Clintont mondta ki esélyesnek, aztán kiderült, hogy mégsem. Nem is hittem a szemenek, mikor megláttam az eredményt. Nekünk majdnem mindegy, de szerintem a két rossz közül, a kevésbé rossz nyert. Nekem nagyon unszimpatikus volt a nyanya, és szerintem hihetetlenül korrupt is. Szerintem Billy "kormányzott" volna helyette, mert a felesége nagyon nem alkalmas, kijátszották a szabályokat. Hiába nyomtk egész Amerikában és a párton belül is.
Trump meg egy idiőta, de még mindig alkalmasabbnak tartom. Úgyis ott van mellette 20 ezer ember, csak kipofozzák kicsit. Kellett egy kis változtatás Amerikának. Én rá szavaztam volna.
Nem örülök,mert távol áll tőlem a republikánus világnézet.
Amerikában és a világon is még többen lesznek a szegények és még szegényebbek lesznek.
"esztelen úszitás és háborúk helyett. "
A republikánusok háborúpártiak.És ők támogatják a szabad fegyverviselést.
Egyébként Clinton darabszámra több szavazatot kapott,tehát erre azt mondani,hogy "eltűntek a liberálisok" elég túlzás.
Inkább azt mondanám,hogy nagyon megosztottak az amerikaiak.
" Ti örültök, hogy Trump lett az elnök? "
Holnap olcsó lesz a sör vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!