Trumpból lehet Amerika Jelcinne?
Az angol nyelvű wikipédián az szerepel Trumpról, hogy nem iszik alkoholt.
Szerintetek 70 évesen miért néz ki így? Most politikai beállítottságtól függetlenül ti mennyinek tippelnétek őt külső alapján? Én olyan 10 évvel fiatalabbnak simán.
George W. Bush-ról azt mondták az orvosai, hogy a korosztályában a legegészségesebb 2%-ban van benne. Amikor ő volt az elnök mindig azt hittem hogy kb ilyen 50 éves lehet, aztán csodálkoztam amikor megnéztem mennyi valójában.
60 évesen még gyereket nemzett. A legkisebb fia most 10 éves.
A belsőről meg annyit (Jelcin viszonylatában), hogy egyrészt egy vállalatbirodalmat elég jól elvezetett és a világ valahol 300-400. leggazdagabb emberei között van.
És nyilván egy jó vezető nem attól jó vezető, hogy ő csinál mindent, hanem hogy a megfelelő tudású emberekkel veszi körbe magát. Lehet sokan félnek Trump elnökségétől, de ha a megfelelő szakértőkkel veszi körbe magát (ahogy tette a céges világban is a vállalatbirodalmánál), akkor miért sülhetne ki ebből valami jó?
Nem úgy értettem hogy én ölném meg.
Hanem hogy azt hazudnák hogy egy magányos merénylő ölte meg, pont mint ahogy Kennedy-nél is ezt hazudták.
Sok a negatív vélemény Trump-al kapcsolatosan, de miért?
Mert ez most a világsajtó mainstream-e?
Gondolkozzatok!
Trump egy üzletember, nem örökölte a vagyonát, nem lopta, hanem megkereste!
Egy állam vezetése lényegében olyan mint egy nagyvállalaté...
Trump nem politikus, Ronald Reagan sem volt az, és mégis...
A BREXIT-nél NEM-et mondtak a globalizációra, az USA elnöki választásoknál úgyszint. Ha Le Pen-t is megválasztják a franciák, akkor az már egy erős jelzésértékű dolog lesz. Mert nézzünk körül azért a világban, ez a (vad)kapitalizmus cirka 200 év alatt elérte, hogy a földi javak 99%-át az emberiség 1%-a birtokolja! Ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!