Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trumpból lehet Amerika Jelcinne?

Trumpból lehet Amerika Jelcinne?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 10:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire ez a nagy aggodalom. A normálisnak tartott elődjei már szétbombáztatták a fél világot sokszor ok nélkül.
2016. nov. 9. 11:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Az angol nyelvű wikipédián az szerepel Trumpról, hogy nem iszik alkoholt.

Szerintetek 70 évesen miért néz ki így? Most politikai beállítottságtól függetlenül ti mennyinek tippelnétek őt külső alapján? Én olyan 10 évvel fiatalabbnak simán.

George W. Bush-ról azt mondták az orvosai, hogy a korosztályában a legegészségesebb 2%-ban van benne. Amikor ő volt az elnök mindig azt hittem hogy kb ilyen 50 éves lehet, aztán csodálkoztam amikor megnéztem mennyi valójában.

2016. nov. 9. 11:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

60 évesen még gyereket nemzett. A legkisebb fia most 10 éves.

A belsőről meg annyit (Jelcin viszonylatában), hogy egyrészt egy vállalatbirodalmat elég jól elvezetett és a világ valahol 300-400. leggazdagabb emberei között van.

És nyilván egy jó vezető nem attól jó vezető, hogy ő csinál mindent, hanem hogy a megfelelő tudású emberekkel veszi körbe magát. Lehet sokan félnek Trump elnökségétől, de ha a megfelelő szakértőkkel veszi körbe magát (ahogy tette a céges világban is a vállalatbirodalmánál), akkor miért sülhetne ki ebből valami jó?

2016. nov. 9. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg inkább Kennedyhez hasonlít legalábbis a tervei alapján. Szembemegy a gazdag hadiiparral, gyors megoldást akar az isis ellen hogy aztán a katonák maradjanak otthon. Az oroszokkal végre van egy elnök aki jó kapcsolatokat akar. Trump nem mellesleg fel akarja számolni a legális korrupciót- a lobbizást. Nem csoda hogy a cnn és a többi emberéleteket lesz@ró és csak a dollárra fókuszáló előadók, cégek trump ellenes szenny médiakampányt folytattak. Valamint elvesztette az amerikai nép érvényességét . Edig a mellüket verték hogy diktatórikus közép keleti és afrikai diktatúrákba demokráciát visznek de semmivel sem külömbek ezeknél az országoknál. Tüntetnek rengetegen egy demokratikus úton megválasztott elnök ellen. Minden ilyen tüntetés nem elnök hanem demokrácia ellenes tüntetés. Ha clinton nyert volna és trumpisták tüntetnének sokkal keményebb lenne a fellépés. Itt lesz a lehetőség trumpnak hogy megmutassa hogy amit a média állított róla az hazugság. Talán az amerikaiakat jobban érdekli az oroszokkal való béke és a munkahely és a mexikói drogbandák fékezése mint egy harmadik vécé mindenhova, politikai korrektség még magasabb szintre emelése és az embereket még jobban eltárgyasítása.
2016. nov. 11. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak ne úgy érjen véget, mint Kennedy. Egy "magányos merénylő" által.
2016. nov. 11. 09:19
 16/20 anonim ***** válasza:
utolsó ha mégis úgy fog véget érni számíthatsz rá hogy elővesznek téged is mint gyanusítottat :D biztos lesi az FBI a Gyakorit xD
2016. nov. 11. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem hogy én ölném meg.

Hanem hogy azt hazudnák hogy egy magányos merénylő ölte meg, pont mint ahogy Kennedy-nél is ezt hazudták.

2016. nov. 11. 14:55
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Okos ember ez a Trump, jó lesz ez így ahogy van. Majd kiderül hogyan tovább. remélem minden oké lesz.
2016. nov. 11. 20:59
 19/20 Yossuan válasza:

Sok a negatív vélemény Trump-al kapcsolatosan, de miért?

Mert ez most a világsajtó mainstream-e?

Gondolkozzatok!

Trump egy üzletember, nem örökölte a vagyonát, nem lopta, hanem megkereste!

Egy állam vezetése lényegében olyan mint egy nagyvállalaté...

Trump nem politikus, Ronald Reagan sem volt az, és mégis...

A BREXIT-nél NEM-et mondtak a globalizációra, az USA elnöki választásoknál úgyszint. Ha Le Pen-t is megválasztják a franciák, akkor az már egy erős jelzésértékű dolog lesz. Mert nézzünk körül azért a világban, ez a (vad)kapitalizmus cirka 200 év alatt elérte, hogy a földi javak 99%-át az emberiség 1%-a birtokolja! Ez normális?

2016. nov. 15. 20:55
 20/20 anonim válasza:
Miért van ennyi sötét ember a világon,ahelyett hogy gondolkodna mindenki egykicsit.Trump látja azt amit a tétek nem,de ha kijönne mindenki a barlangból,talán fényhez is jutna az agyuk.
2016. nov. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!