Melyik veszélyesebb Európa jövőjére nézve? Melyik kártékonyabb? A bevándorlás és iszlamizáció vagy a szélsőjobb megerősödése?
Utólsó észrevételeit kiegészítendő: hagyjuk most az iszlámot. Menj be egy orosz ortodox (keresztény!) templomba. Előtte bódé, árulja a fejkendőt. Bent a feleségemet kinézték, egyedül rajta nem volt kendő. Menj be egy magyar keresztény templomba. Régen elsősorban vidéken, idős parasztasszonyok viseltek fejkendőt. Nem vallási, nagyon is józan ésszerű megfontolásból. Ma főleg a fiatalok. Nem minősítem őket, mert a hízelgő szavak nem illenének ide.
A vallási őrületet szítják. Mindenütt! És sokan hallgatnak rá. Sok gondolat nincs a fejükben.
Becsületes, erősen vallásos, egyszerű ismerőseim mélyen megvetik őket. Papjaikkal együtt. Egyik barátom azt mondta nekem. Tudom, hogy te elhiszed nekem, mennyire tisztelem istent. De ezeknek a templomaiba nem megyek be. Beszennyezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!