Melyik veszélyesebb Európa jövőjére nézve? Melyik kártékonyabb? A bevándorlás és iszlamizáció vagy a szélsőjobb megerősödése?
Hát kösz, de nekem nem hiányzik egyik sem.
Sem az, hogy egy muszlim diktatúrában mondják meg még azt is, hogyan kell levegőt vennem, sem pedig az, hogy a nácik vonjanak felelősségre azért, mert nem úgy pislogok, ahogy nekik tetszik.
Mindkét csoport elhúzhat a francba és hagyják nyugodtan a magánéletem!
Kérdésedre a válasz:Vadkapitalizmus!
Ha ez megszűnne,nem lenne migráció,mindenki élhetne ott,ahová született,nem lennének háborúk a pénzért,vagy ha vándorolnának is,nem anyagi megfontolásból.
Ennek hatására nem nőne a frusztráció és nem jönnének újra elő a szélsőjobb,náci ideológiák.
A legkártékonyabb dolog a világon a PÉNZ.
Ja,és persze a vallás,ezt kifelejtettem...
A migrációt is ez nehezíti(különböző vallású emberek).
Illetve a náciknak is jó kellék a vallási fanatizmus.
1-es vagyok.
Azért a jobboldalt mondtam,mert egyrészt a migráció egy ideiglenes állapot,ha megszűnik a háború a migráció is megszűnik.Másrészt ha valami komoly probléma lenne,az országoknak ott vannak a rendőrei,a hadsereg és börtönbe lehet zárni azokat,akik megszegik az ország törvényeit vagy akár ki is lehet utasítani az embereket az országból.Az iszlám vallás pedig önmagában nem feltétlenül rossz.Eddig is éltek iszlám vallású emberek Magyarországon,semmi probléma nem volt még velük,nem az egész vallás rossz,csak a szélsőséges csoportok,akiknek egy jó indok a vallásuk.
A szélső jobboldal megerősödése viszont hozott már nekünk egy 2. világháborút és egy náci Németországot egy nagy népirtással.
A bűnözők ellen liberális országban is lehet harcolni,viszont a szélsőjobboldal automatikusan hozza magával a gyűlöletet különböző rasszok,vallási etnikumok vagy viselkedésformák ellen,ami hosszútávon jobban bomlasztja a társadalmat,mit a bevándorlás.
Én nem akarok olyan országban élni,ahol a kormány támogatja azt,hogy bárki lelőhessen valakit,mert zsidó,fekete,vagy bárkit meg lehessen azért verni,mert homoszexuális és megússza büntetés nélkül,mert a jelenlegi ideológia szerint ők kártékonyak.
Ez az egész iszlamizáció hiszti teljesen alaptalan. A bevándorlók integrációja a jelenlegi világban egyre jobban felgyorsul. A globalizáció, különös tekintettel az internetre, véget fog vetni az egész iszlám kultúrának. 50 éven belül. Max. Az egész probléma az elszigetelésből ered. És egyre nehezebb elszigeteltnek lenni.
A szélsőjobb megerősödése szintén nem komoly gond. AMÍG egy ország esetleg megválaszt egy tényleges szélsőjobbos kormányt. Egy olyan kormányt, ami nem tiszteli a liberális demokráciákat, és szépen átalakítja az országát Észak-Korea 2.0-vá. Ha ilyen komoly gond nem történik, akkor a szélsőjobbosokkal se lesz probléma. Egy hanyatló eszmét képviselnek. Most épp örülnek maguknak, de az a helyzet hogy hosszútávon kihalásra vannak ítélve.
Szóval szerintem egyik sem jelent reális fenyegetést. De ha választani kell, akkor a szélsőjobb. Mert ők sokkal könnyebben kihasználhatják a közeljövőben a saját intézményrendszerünket ellenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!