Trumpnak van még esélye a fordításra?
Figyelt kérdés
Szerintem még egy kicsi van ha sikerül elnyernie a bizonytalan államokat főleg pl: Floridát.2016. nov. 2. 17:43
12/12 anonim válasza:
Leszögezem, hogy ez 100%ig csak az én szubjektív véleményem, nem kell egyet érteni...
Szerintem Trump az esélyesebb, sőt valószínűnek tartom, hogy nyer. Egyszerűen sokkal nagyobb "egyéníség", sokkal híresebb a neve. Csalódnom kellet, de most úgy látom, hogy ez bőven elég az embereknek.
Egyébként én Clintont is nagyon unszimpatikusnak találom, valamint óriási ellenzője vagyok az ellen szavazásnak, de ebben az esetben -ha amcsi lennék-, elmennék ellenszavazni Trump ellen... Egyszerűen nem lehet ezt a fellelőséget rá bízni. Mindennel teljesen súlytalanúl dobálózik. Tényeket cáfol meg egy mondatban, 0%os háttér ismerettel. Pl. Azt mondta 1x, hogy azért nincsen globális felmelegedés mert most is fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!