Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Külföldön is divat, hogy az...

Külföldön is divat, hogy az emberek szidják a saját fajtájukat és az országukat, vagy csak mi vagyunk ilyen hazafiak?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 22:18
1 2
 11/14 TXCowboy válasza:
0%

"A hozzád hasonló akkor is szidná valamiért ha bőven a nyugat-európai gazdasági színvonalat produkálná az ország"

A hozzád hasonlóval ellentétben nem, mivel nem lenne rá okom.

2016. okt. 26. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy divat, talán mindig is így volt.

Pont Ausztráliából beszéltem már többekkel is, akik ott születtek, de bárhova eljönnek, épp a történelme miatt.

Olaszok, kubaiak nagyra becsülik a magyarokat az összetartásuk miatt...

Elég furcsa, hogy mi a véleményünk másokról is, meg magunkról is.

2016. okt. 29. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Amikor innet Europaba mennek kirandulni el vannak buvolve az epiteszettol a regi evszazados templomoktol stb.

azt nem tudom hogy az olaszok (kubaival meg sose talalkoztam itt) mibol gondoljak az osszetartast jo hogy legalabb valaki gondol ilyet a magyarokrol;-)))nem igaz ugyan de jol hangzik.

2016. nov. 1. 07:18
 14/14 anonim válasza:
Biztos divat ott is de ha egyszer szar a vilag (vagyis az emberalkotta resze)
2017. ápr. 23. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!