Általánosságban az USA-ban vagy Oroszországban lehet jobb a közbiztonság?
Figyelt kérdés
és ne nem Detroidra vagy a Kaukázusra gondoltam, hanem például Moszkvára, Szentpétárvárra és Washington,
New Yourk, Las Vegasra
2016. okt. 14. 08:46
1/9 anonim válasza:
Természetesen Oroszországban, mert Putyin Úr jól hejretete.
2/9 anonim válasza:
Melegként az USA biztonságosabb. Gondolom ha valaki képes beleközni másba amiért kézenfogva sétál egy azonos neművel akkor alapból rosszindulatúbb ember. Nyugodtan nézzetek videot youtube tele van ilyesmivel. Oroszországban nekedmennek.
3/9 A kérdező kommentje:
na és heteróként?
2016. okt. 14. 09:21
5/9 anonim válasza:
Oroszországban a lakosság negyede muszlim és akad köztük nem kevés fanatikus.
6/9 hollófernyiges válasza:
Oroszországban a 100 ezer lakosra jutó gyilkosságok száma 9,5, Amerikában 3,9 (náluk 1,5, németeknél 0,9).
7/9 anonim válasza:
Az USA-ban van mit védeni, az oroszoknak mind1, nem érzik meg ha elbasznak valamit.
8/9 anonim válasza:
A fent idézet statisztikát akartam mondani én is, az oroszoknál jóval rosszabb a helyzet.
9/9 anonim válasza:
Egyik országban sem jártam, de sztem az USA-ban. Persze ott is vannak helyek, ahová jobb nem bemenni, de ahogy elnézem, folyamatosan járőröznek.
Oroszországban rengeteg a nagyon szegény ember, rengeteg banda, meg klikk dekkol az utcán. Persze ezt csak elmondásokból tudom, meg a regényekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!