Olaszországnak mióta lett ennyire migránsrajongó vezetése? Vagy mindig az volt?
Figyelt kérdés
Mióta ez a Renzi a főnök, azóta 3x annyi a migráns.
Ami azért elég komoly hiba.
Én szeretem Olaszországot, jó is ott nyaralni.De, amikor legutóbb Rómában voltam, tele volt csapatban mászkáló rossz arcú afrikaival.
Nagyon rossz volt rájuk nézni és mindenütt ott voltak.
Olaszország a legszebb európai ország, vétek tönkretenni a migrációval mindenféle humanista-kommunista indokkal.
2016. okt. 13. 20:02
11/14 butusbrutus válasza:
Érdekes, hogy a kérdező azt akarja, hogy Európába maradjon meg kereszténynek és ne vesszen el az európai kultúra, erre azokat a vádakat kapja, miszerint ő ezzel a gondolkodással buta, gyűlölködő és idegengyűlölő. Akik ilyen jelzőket aggatnak a kérdezőre azok maguktól ennyire buták vagy valamilyen érdekük fűződik az európai kultúra teljes megszűnéséhez?
12/14 anonim válasza:
#11 igen, mindannyian terroristák vagyunk, meg hazaárulók is. Hülye.
13/14 butusbrutus válasza:
Itt van például citromost nevű felhasználó személyeskedő lehülyézése. Intelligens ember egy vita alkalmával sohasem személyeskedik. Legalább erre meg kellett volna tanítani őt a kedves szülőknek.
14/14 anonim válasza:
Ez a migransoktol fuggetlenul is, messze nem ertek egyet Ranzi politikajaval.
Mostanaban szerintem az olaszok se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!