Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi szóltál volna ha 56-os...

Mi szóltál volna ha 56-os menekült vagy s a be (nem) fogadó állam azt mondja, nem fogad be hazatoloncol, de ha kérsz akkor ad fegyvert és kiképzést, hogy harcolhass a hazád szabadságáért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 13:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogz jogos-e a kérdés, még az is lehet, hogy igaza van a kérdezőnek - de nekem a viselkedése túl arrogáns.
2016. okt. 7. 19:11
 22/39 A kérdező kommentje:

hehe kötekedő válaszokra melyek belém akarták folytatni a szót kérdezőként (nem vélemény alkotóként, kérdezőként) túl arrogáns voltam...

tájékoztatlak benneteket, hogy nem Kubában vagytok. Itt a diktatúra 1989-ben megszűnt, azóta szabad az ország, véleményformálás joga nincs megvonva.

Bár a kérdezés joga még ott is gyakran megvolt. Azt csak itt próbálták megvonni egyesek, akikkel túl arrogáns voltam.

Hát igen, a nép is túl arrogáns volt 56-ban azokkal szemben akik megpróbálták őket elnyomni...

Van ez így...

2016. okt. 8. 01:08
 23/39 A kérdező kommentje:

Amúgy hogy lehet igaza egy kérdezőnek aki nem állít, hanem kérdez?

És hogy lehet egy kérdés jogtalan?

Még a legkeményebb diktatúrákban se volt jogtalan kérdezni, ha golyó járt érte akkor se alkottak rá törvényt hogy jogos legyen hanem a rendszeren belül is illegálisan tiporták sárba a jogokat. Így kérdezni még ott is jogos volt...

2016. okt. 8. 01:11
 24/39 anonim ***** válasza:
kérdezőként nem vagy több senki másnál. ugyanolyan mezei polgár vagy mint a többiek. bocs hogy leromboltam az isten-imidzsedet.
2016. okt. 8. 01:12
 25/39 A kérdező kommentje:

kérdezni az összes mezei polgárnak joga van.

semmivel sem jelent több jogot az ha valaki kérdezhet.

látom te se vitted túlzásba a tolakodást, amikor az észt osztogatták...

2016. okt. 8. 01:52
 26/39 A kérdező kommentje:
bár... jobban belegondolva, lehet hogy az a gond, hogy ép te osztogattad...
2016. okt. 8. 01:53
 27/39 A kérdező kommentje:

összefoglalva aki azt hiszi, hogy a kérdezés joga isteni jog az ugyanúgy hülye mint aki azt állítja vagy feltételezi hogy a kérdezés "mezei polgárnak" jogtalan.

nincs az a kérdés aminek a feltevése jogtalan lenne földi halandónak...

2016. okt. 8. 02:02
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
hát neked se jutott valami sok...leginkább semennyi
2016. okt. 8. 02:08
 29/39 A kérdező kommentje:
tehát szerinted jogtalan. de nincs tankod, hogy érvényt szerezz ennek a véleményednek. szar ügy.
2016. okt. 8. 02:43
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezõ jól elbeszélget magával lehet több személyisége van. Skizofrén tüneteket mutat. Aggódom
2016. okt. 8. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!