Ha Merkelnek olcsó bérért dolgoztatható szolgák kellenek, akkor miért a muszlimok?
Miért nem léptetik be inkább az Unióba Ukrajnát, Szerbiát, Macedóniát vagy Moldovát?
Azok legalább nem robbantgatnának nyakra főre és könnyebben be tudnának illeszkedni, mivel legalább európaiak ők is.
Miért kell millió számra importálni a vadidegen muszlimokat akik írni/olvasni sem tudnak és világéletükben Nyugat-ellenességre lettek nevelve?
1. Nyilván nem Merkel saját birtokaira gondoltam...
2. Hát, így is úgyis sok pénz kell majd erre, szóval az nem kifogás, hogy de Ukrajnát támogatni kéne. Szerintem meg lehetne velük egyezni viszonylag kevesebb kohéziós támogatásról is.
3. Putyin nem robbantaná fel Európát, mert Ukrajna szét fog szakadni. Keleten létrejön egy orosz bábállam, Krím már el is van csatolva.
Nyugat-Ukrajna - talán valami más néven akár - pedig beléhetne az Unióba. Kelet pedig pufferzóna maradna. De akár csatlakozhatna is az Oroszországi Föderációhoz. Ez már részletkérdés.
4. Macedónia és Szerbia szerintem szívesen belépne és nem kéne kétszer mondani az ottani munkavállalóknak, hogy van lehetőség kimenni Ausztriába vagy Németországba dolgozni.
5. A muszlim menekültek tömegei több generáció után is könnyen radikalizálódhatnak, ha nem tudnak sikeresen beilleszkedni. A saját frusztráltságukból fakadhat részben az, hogy könnyen elérik őket a dzsihádista szólamok.
Ezzel szemben a szerb ortodoxok vagy az ukrán pravoszlávok nem hinném, hogy a frusztráltságukat merényleteken keresztül vezetnék le.
6. A Balkánt előbb vagy utóbb, de mindenképp integrálni kell az Unióba ha ezt az egészet komolyan gondoljuk. Akkor pedig meglehetne gyorsítani a dolgot legalább és hipp-hopp lenne több millió potenciális bérmunkásunk aki olcsón dolgozik és nem kell a dzsihádtól sem tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!