Ez egy helytálló 9/11 elmélet lenne?
Elég sok videót, cikk, fórum van arról, hogy nem minden pontosan úgy történt a World Trade Center összeomlása kapcsán, ahogyan azt a mainstream média leadja.
Én abban hiszek, hogy a tornyok egy irányított robbantás miatt omlottak össze, nem pedig a becsapódó repülőgépek által megolvasztott acélrudak miatt, illetve hogy a gépek irányított katonai drónok voltak. Nem fogok 45 perces videókat belinkelni, de itt van pár:
https://www.youtube.com/watch?v=NLlMXkWW_LM (Bomba robbanás)
https://www.youtube.com/watch?v=_OIbNpmGPEs (katonai repülőgép)
Negyed óra alatt nem lehetett volna kiüríteni a WTC-t de mondjuk riasztani a rendőri és tűzoltói állományokat hogy valahol a városban katasztrófa következhet be és ez által is több embert mentenek meg. Ha csak 50-nel többet már megérte. De mint mondtam egy ilyen repülőgép eltérítéses terrorakcióhoz több évnyi tervezés kell a terroristák részéről amit a nagy híres CIA kiszagolhatott volna, hisz ez a tetves munkájuk nem? Tudniuk kellett róla. Meg a támadás is reggel történt 10 előtt tehát csak a ''kisemberek'' (titkárnők, alkalmazottak) voltak bent az épületben a fejesek még nem. Ha én vagyok BinLaden akkor kicsit később támadtam volna hogy a lehető legnagyobb kárt okozzam az USA-nak.
Jó persze lehet én vagyok a hülye és minden úgy volt ahogy a hivatalos sajtó mondja és az amerikaiak azért vonultak be Afganisztánba hogy a terroristákkal harcoljanak és nem pedig gazdasági okokból, mert mondjuk a hadseregüket használni és kell nem csak költekezni rá mert akkor minek az egész, meg csak a pénzt viszi el. A Fegyvernepper c. film megvan? Azt hiszem nem kell leírnom hogy a film mire akar rámutatni. Az a rengeteg kidobott pénz amit fegyverkezésre költöttek a hidegháború alatt (a Sz.únió bele is bukott) az most itt üt vissza. Ez gazdaságilag az USA-t is nehéz helyzetbe hozta.
"Azt is lehet tudni az épületeket hogyan, mikor drótozták be, az ott dolgozó karbantartók, biztonsági emberek, irodák bérlői mindent elmondtak már."
Igen tudjuk, nálatok konteósoknál az összes kormányhoz kötődő ember kizárólag hazudik, mindenki más kizárólag igazat mond. Eszedbe sem jutott, hogy netán hazudik egy kis hírnévért cserébe, áááá azonnal tövig benyalsz mindent, amit egy karbantartó összehord. Többek között ezért vagytok ennyire nevetségesek.
" A hivatalos magyarázat ezer sebből vérzik, nem is lehetett ennyire rövid idő alatt, ennyire kis ráfordítással felderíteni egy ilyen horderejű tragédiát."
Arra gondoltál már, hogy inkább a te tudományos műveltséged vérzik ezer sebből? A felhozott "bizonyítékok" alapján lövésetek sincs se a fizikához, se az épületek statikájához, így az ilyen sommás kijelentések minimum röhejesek, de inkább szánalmasak.
Jópofák ezek a kérdések. Mindig ugyanaz a menetrend, tisztára, mint a Jehovista ügynököknél. A kérdező felveti a problémákat és az okos válaszolók meg mindig számon kérik rajta az acélszerkezeten égő kerozin hőjét :)) De természetesen a kínos kérdésekről, mint pl a 93-as járat, arról egy k. mukkot se mondanak ezek a okosok :)) Pedig az olyan egyszerű: hol a gép?
De majd mindjárt nekem is a fejemre olvassa egy okos, hogy nem értek az épületstatikához :)
18#
Hát nem érted? Most minek hiszel, a szemedben, vagy a bizonyítékoknak? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!