Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a különbség az amerikai...

Mi a különbség az amerikai bal és jobb oldal között?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy ott a balosok a demokraták és jobbosok a republikánusok, na de akkor a bal a nem jó és a jobb a hagyományos dolgokhoz kötődik? Nem értem :S. Én demokrata vagyok minden viszonylatban.
2010. ápr. 22. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21:45

Ne figyelj azokra a futóbolondokra, akiknek mindenről a zsidók jutnak az eszébe. Mostanában kicsit elszaporodtak ezek a betegek. Remélhetőleg majd egyszer lenyugszanak.

2010. ápr. 24. 07:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Reméljük, amúgy ahogy így belemerültem a témába én akkor nagyon nagyon nagyon demokratikus vagyok. Amúgy is ki akarok költözni, na de ebbe ne menjünk bele. Szerintem amúgy az amerikai társadalmat meg kell változtatni mert amilyen nagyon voltak tekintélyben és hatalomban most legalább olyan nagyok testsúlyban. Fogyni kéne LEGALÁBB, bizony. :)
2010. ápr. 28. 01:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Balolal: Demokraták, liberálisok.

Jobboldal: Republikánusok, konzervatívok. (nem keverendő a kettő!) A republikánusok nem konzervatívok! Az más!

A baloldal a sötét oldal. Ott van a gyűlölet, az elnyomás, a hagyományos értékek eltörölni akarása. Példa: Akik "demokratáknak" nevezik magukat, tüntettek Trump megválasztása után, hogy tegyék semmissé és írjanak ki új választást. Egy szabályosan, érvényesen, demokratikusan választott elnököt akartak csak úgy visszavonni! Ebből is látszik, hogy a "demokratáknak" semmi közük a demokráciához!

A liberálisok azt akarják, hogy házasságot köthessen két férfi, és örökbe fogadhassanak fiú gyermekeket. Vajon mekkora esélye van, hogy egészséges szellemiségű felnőtt váljék belőle? 0! Európában mindkettőre igaz: Azt karják, hogy muszlimokkal árasszák el Európát. Köztudott, hogy ők nem álhatják a kereszténységet, hitetlennek tartanak mindenkit aki nem muszlim, és a Korán parancsa szerint le kell vágniuk a fejét a hitetleneknek. (ez benne van!) Van, aki a Korán minden szavát be akarja tartani, van aki nem. Nem tudhatjuk, ki az egyik, és ki a másik. A két vallás együttélése tehát lehetetlen. Nem hajlandók betartani az európai törvényeket. Itt is a sajátjaik szerint akarnak élni, amik erősen kötődnek a vallásukhoz. Mi lesz ebből, ha nem káosz?

És még valami aktuális: Ha követted a sargentini jelentés ügyét, láthattad, mit csinál a baloldal, azaz a demokraták és liberálisok. Hazugságokkal alátámasztott vádakkal csináltak kirakatpert Magyarország ellen. Előre el volt döntve az eredmény. Az egész célja az, hogy példát statuáljanak, mi lesz azzal, aki nem száll be a migráns tervükbe. Láthattad a magyar baloldali képviselőket, hogy lettek hazaárulók, támogattak egy támadást a hazájuk ellen, pártérdekből, azaz mert épp nem ők vannak hatalmon. Ezek a hülyék nem fogták fel, hogy ezzel nem a FIDESZT hozták bajba, nem Orbán Viktort, nem is a magyar kormányt, hanem Magyarországot, és a népet! Még saját magukat is, a magyar gyermekeket, és téged is, barátom!

Legyél "demokrata" ha akarsz, de nem árt ha tudod, ők nem a fejlődést szorgalmazzák, hanem a káoszt. Lila gőzük nincs a valódi demokráciáról. Nekik az a demokrácia, ha ők győznek és csinálnak egy rendőrállamot, lásd 2010-es rendőrterror a gyurcsány irányításával. Te ilyen akarsz lenni? Ezekhez tartozni? Őszödi beszéd megvan? gyurcsány a "demokratikus" koalíció elnöke. Magukat demokratáknak mondják. De hol azok? Az egész magyar ellenzék a demokratikus baloldalnak hívja magát. De melyikük tartotta be valaha is a demokratikus eszméket? mszp, dk, együtt, lmp, "jobbik"? gyurcsány nem demokratikus választással került kormányra, hanem puccsal. bajnait pedig ő tette be a maga helyére, mikor már égett alatta a talaj. Milyen demokraták ezek??

2018. szept. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!