Ehhez mit szóltok? Visszamentek a menekültek Németországba.
"A Lettország által befogadott közel-keleti és afrikai bevándorlóknak nehézségeik támadtak a munkahely-kereséssel és az első havi lakbérek kifizetésével – áll a hivatalos jelentésben. A migránsok ezért úgy döntöttek, hogy visszatérnek Németországba."
"Ám annak ellenére, hogy elhagyták az országot, Lettország továbbra is folyósítani fogja a számukra a havi 139 euró összeget"
Hát ez tök jó.
11.
Jelentsd annak és úgy, ahogy én gondolom.
A híren azért akadt meg a szemem, mert elgondolkodtató, hogy akkor mi a franc értelme van bármilyen kvótának?
Akármennyit befogadhatunk, ha egyszer a migránsok a nyugati jóléti államokban akarnak élni. Hogy a fenében akadályozhatjuk meg, hogy visszautazzanak Németországba?
Mert ha sehogy, akkor mi értelme az egész elosztásnak?
Én nem tudom, hogy ebben mégis mi a meglepő.
Pár hónappal ezelőtt egy Csehországban tartózkodó migráns csoport jelentette be hazatérési szándékát, mert ha nem Németország, akkor ők nem kérnek Európából. Ugyanúgy Finnországból is hazatért sok iraki menekült.
Aki ezek után is még az elosztás mellett kampányol, az szimplán elvakult idióta.
Mellesleg ezt a havi folyósítást nem értem. Volt egy marokkói srác, aki 3 nyugat-európai országtól kapta a támogatást egyszerre, és végigutazta Európát, utazgatott és nyaralt az adófizetők pénzén. Ez rendesen kiverte a biztosítékot Nyugat-Európában. De ha nem a nyugat-európaiak fizetnek, akkor meg már kötelező utalni nekik 1 évig a támogatást, mert az jár? Nevetséges. Fogadok, hogy ha Lettország elzárta volna azonnal a pénzcsapot, akkor már fel lenne háborodva az Eu, hogy a lettek hagyják szegény migriket éhen dögleni.
Mellesleg arról nem a Lett Állam tehet, hogy nem hajlandóak ezek dolgozni. Lettországban nagyon magas a munkaerőhiány, mert az ország demográfiai mutatói a mieinknél is 5-ször sz@rabbak. Így szó szerint csak az nem dolgozik, aki nem akar. Nyilvánvaló, hogy azért mennek vissza Németországba, mert ott segélyekből is vígan eléldegélnek, és nem kell dolgozni.
Azt már meg sem merem kérdezi, hogy az ilyen szociális hálón élősködőket mi az Istenért nem paterolják haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!