Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, hogy Oroszországb...

Jeffrey Spender kérdése:

Mit szóltok, hogy Oroszországban átírják a világháború történelmét?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. szept. 3. 16:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

'a valóságban meg Oroszországban épp, hogy úgy gondolnak a Szovjetunióra mint a történelmük legfényesebb időszakára, amire minden orosznak büszkének kell lenni.'

Azért, mert szuperhatalomnak számítottak és nagy beleszólásuk volt a világpolitikába.

Más kérdés, hogy ezt más államok elnyomásával érték el.

2016. szept. 3. 18:24
 12/27 anonim ***** válasza:

"Csak szólok, 3-as, Sztálin ma is nagy tiszteletnek örvend Oroszországban, szinte egy szinten van Leninnel."

Én nálunk gondoltam, nem Oroszországban. :D

2016. szept. 3. 22:05
 13/27 anonim ***** válasza:

'Én nálunk gondoltam, nem Oroszországban. :D'

Na és nálunk miért lenne hirtelenjében nagy tisztelete Sztálinnak vagy a szovjet államnak? :)

2016. szept. 3. 22:56
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy elnézem ezt a gáncstalan oroszbarát politikát, lesz itt még jóságos Sztálin apócska szerintem is, a Népek Atyja, Nagy Generalisszimusz :D

Elvégre megmondta ő is: kiirtani milliókat az statisztika.

2016. szept. 3. 23:02
 15/27 A kérdező kommentje:

#9: Be tudnád linkelni azt ? Semelyikben sincs jól a véleménynyilvánítás kezelve, nyugaton a migránsokat és az ilyen LMBTQ-sokat nem lehet kritikával illetni, oroszoknál meg az alkoholista bankrabló tömeggyilkos veszik el kritizálhatatlan nemzeti hőssé.

Ne magadból indulj ki, hogy te az adott nagyhatalomtól mindent kritika nélkül elfogadsz, én csak részlegesen értek egyet, pl. a mostani oroszok antiliberális hozzáállásában, vagy az iszlamisták helyén kezelésében teljesen egyetértek velük, de amikor történelem kapcsán méltatják Lenint, Sztálint és más ilyen vérgőzösebb kommunistákat, akkor nyugodtan írom le az ellenvetéseimet.

# robgros:

És továbbá a világhatalommá váláshoz szükséges volt húszmillió ember kiirtása szabályos és tudatos népirtásként és további milliók Gulágra zárása ?

Meg milyen nagyhatalom volt ? Nem tudott elbánni a kis Finnországgal, sőt megalázó Pürroszi győzelmet aratott, Hitler idejében is majdnem szétesett az ajtó erős berúgásától és végül Patton is le tudta volna verni, mert szerinte is a Szovjetunió hiába volt nagy ház, de szétkorhadtsága miatt az ajtó berúgásától, amihez az amik értettek fejlettebb, erősebb haderejükkel, szétesett volna a továbbiakban önmagától, de a laikus népnek megfelelő cenzúra után el lehet adni, hogy az otthoni szar állapotok a legjobbak, vagy ha tényleg szarok, akkor másokat hibáztatni azért, mint a kulákokat vagy szabadkőműveseket.

# 14:

Nem akarok narancsos lenni, de a gáncstalan oroszbarát politikát csak a Fidesznek tudod be, vagy a balliberálisokról is negatív véleménnyel vagy ebben az esetben ?

2016. szept. 3. 23:35
 16/27 anonim ***** válasza:

'És továbbá a világhatalommá váláshoz szükséges volt húszmillió ember kiirtása szabályos és tudatos népirtásként és további milliók Gulágra zárása ?'

Kommunistáknak kellett valami, amivel megerősítik a hatalmuk. Ha ehhez mészárszékre volt szükség, akkor azzal.

2016. szept. 3. 23:42
 17/27 A kérdező kommentje:

"Kommunistáknak kellett valami, amivel megerősítik a hatalmuk. Ha ehhez mészárszékre volt szükség, akkor azzal."

Hogy veszélyeztették az ukrán civilek vagy az orosz zsellérek és munkások az egészet, idővel ők is beleszoktak volna a rendszerbe, mármint akkor, ha nincsenek tömeggyilkosságok, de az ilyenek csak azt hozták magukkal, hogy amikor bevonult mind a Wehrmacht, mind a Waffen-SS, akkor mind a civilek üdvözölték őket és mind a szovjet katonák dezertáltak, nem a senki földjére, hanem direkt a németekhez, előtte természetesen lelővén a kommisszárjukat, hogy aztán harcolhassanak Sztálin ellen, de Hitler elmebaja visszatérítette őket a másik rosszhoz.

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 3. 23:59
 18/27 anonim ***** válasza:

# 15/17 Időpont tegnap 23:35

Tyűha, a sebességből vegyél vissza, de gyorsan. Ha rátalálok, majd belinkelem neked. De mint azt írtam is, a túrósbatyum se tudja, hogy te tetted-e fel a kérdést. De nekem tőled rémlik.

Érdekes módon, a csúnya gonosz nyugaton a menekülteket meg az LMBTQ-sokat is meg tudtuk beszélni, bármilyen retorzió nélkül. Na, mondjuk mi nem is azon az értelmi szinten állunk, hogy "lőjjék le az összeset oszt jóvanazúgy". Képzeld, az ellenzők sem.

Az meg, hogy szerinted - kb. csak annyiból levonva, hogy kiröhögtem azt a kérdezőt aki azt állította, hogy Oroszország liberálisabb, és ott nagyobb a szólásszabadság, mint a "Nyugaton" - én bármelyik nagyhatalomtól mindent 1:1-ben átvennék, az azért szánalmas.

2016. szept. 4. 01:13
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ó,hát a mi orosz barátaink tudják keverni a matériát,ahogy kell.Idővel majd Viktor is megtudja Vlagyimirtől,hogy '56 sem "úgy volt".
2016. szept. 4. 01:46
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, nem vagyok jó véleménnyel se a balliberókról, se a Viktátor nyaloncairól. Egyik kutya, másik eb, mind a kettő nyakig szaros, és azon vitáznak, ki bűzlik messzebre.

Tőlük függetlenül is elítélek bárkit aki odatartja a seggét az orosz lófsz elé. Voltak már itt épp eleget, okoztak elég kárt, köszönjük nem kérünk belőle.

Jellemzően amúgy azok a legnagyobb oroszbarátok, akik soha 1 percet se éltek az "átkozsban", vagy netán a vörösterrorban, de azért éltetik az oroszokat, mert "a redalertben tudnak Apocalypse tankot meg Kirov reporting léghajót gyártani és azok olyan kircsik!"

Egy ilyennek fölösleges magyarázni, ez a háborút is úgy képzeli el a kicsiny fejében, hogy lerakok construction yardot, építek barackot meg refineryt, az aratógéppel keresek vasércet, a barackból meg pumpálom kifelé a szovjet katonát meg a teszla-troopert, oszt ha jön az ellenség, rányomok egy atomot, mission complited...

2016. szept. 4. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!