Olyan képtelenségeket állít, hogy Putyin és Oroszország áll egyszerre Trump, Alex Jones, az Alt-right, a Brexit és gyakorlatilag az összes radikális-jobboldali és euroszkeptikus párt mögött (pl. a brit Ukip, francia FN, német AFD, stb.)
Ezek elég durva összeesküvéselméletek, és azt a gyakorin megtanulhattuk, hogy az ilyenekben a visszamaradott, civilizálatlan emberek hisznek. Nem kéne kivizsgáltatni Hillaryt? Ha neadjisten ez a bolond nő lenne az USA elnöke az komoly kockázattal járna.
"De.... de.... de..... izééé.... öhhhmmmm..... TRUMP RASSZISTA TE MEG SZEXISTA VAGY HURR DURR!!!!!"
- érvelés 2016 módra.
2016. aug. 27. 14:02
2/11 anonim válasza:
Persze , de majd rendbe lesz ő is ha találkozik
Móriczka Luinszkyvel.
2016. aug. 27. 14:44
3/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megőrült. Ilyen a politika.
De nem csak Amerikában szokás, hogy manipulatív kampánnyal, egyoldalú, kiterjedt propagandával, az ellenfelek lejáratásával, az ellenségkép erősítésével próbálnak politikai előnyhöz jutni.
2016. aug. 27. 14:49
4/11 anonim válasza:
Hogy Trump mögött ki áll, nem tudom, de több EU-szkeptikus pártról (illetve vezetőikről) derült ki már, hogy Oroszországból kaptak támogatást.
2016. aug. 27. 14:56
5/11 A kérdező kommentje:
4-es és ebből már az következik, hogy a gonosz oroszok rajtuk keresztül szeretnék elfoglalni a világot? Akik ezt hiszik, annak komoly mentális problémái vannak. Egyszerűen csak az van, hogy az európai radikálisok sok mindenben egyetértenek Oroszországgal és kölcsönösen támogatják egymást, amivel semmi baj nincs. Ha Trump lesz az USA elnöke akkor pedig véget ér a több mint fél évszázados ellenségeskedés az USA és Oroszország között. Akinek ezzel problémája van (mint pl. Hillary)az szintén mentálisan beteg.
2016. aug. 27. 15:03
6/11 anonim válasza:
Sose volt normális.
2016. aug. 27. 15:16
7/11 anonim válasza:
Te jó isten ez az intellektuális igénytelenség. Hallgasd meg még egyszer a videót, ezúttal szkeptikus szemmel. Olvasd el még egyszer amit a kérdésben leírtál. Ha neked nem teljesen triviális, hogy mekkora idiotizmus baromságot hoztál itt létre, akkor komoly pszichiátriai segítségre szorulsz, mert TFG (too far gone) lettél. Ez annak a komoly tünete, amikor valaki túl mélyre merül egy ideológiai visszhangkamrába. Én nem tudok rajtad segíteni, de még van aki tud.
2016. aug. 27. 15:17
8/11 A kérdező kommentje:
7-es:
Valahol azt hallottam, hogy érvelni nem az ördögtől való dolog! Tehetnél egy próbát!
2016. aug. 27. 15:22
9/11 anonim válasza:
Már tettem elég sokat. Semmi hatása nem volt, csak elvesztegettem több tíz órát az életemből minden alkalommal. Megtanultam a leckét, és most már csak akkor megyek bele ilyesmibe, ha úgy látom lehet értelme. Most már csak jelzem, hogy komoly bajban van az elméd egyensúlya. Nem tudom, hogy ez hatékonyabb-e, gondolom pont ugyanannyit ér. Egy ilyennek csak a családja vagy barátai segíthetnek, nem valami random ember az interneten. De ha meg nem mondok semmit annak sincs értelme, ha órákat pazarlok a semmire annak sincs.
2016. aug. 27. 15:29
10/11 A kérdező kommentje:
Szóval elbaszol több napot arra, hogy ismeretlenekkel vitatkozz, mégis az én elmém miatt aggódsz? :))))))))))))))))))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!