Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Clinton háborúmániásabb vagy...

Clinton háborúmániásabb vagy Trump?

Figyelt kérdés

Clinton kivételt képez a a demokraták között, ugyanis háborúpártibb.Szeret más államok belügyeibe avatkozni.

A külügyminiszteri pozíciójáról idő előtt leváltották.Főleg az arab tavasz miatti munkája miatt kritizálták amerikai és nemzetközi szinten is.

Tehát, azért ős is szereti a háború fényét.

Egy republikánus jelölt, meg alapból a morcos külpolitika híve.

2016. júl. 31. 15:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem Trump.
2016. júl. 31. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Trump azt mondta, hogy hülyeség a demokráciát exportálni Közel-Keletre.
2016. júl. 31. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Hillary. Trump kevesebb pénzt költene a hadseregre
2016. júl. 31. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
clinton iraki megszállás egyik fő támogatója volt most is az vagyis az iraki olaj kiszivattyúzás hazavitele és a nép kiírtásának támogatója a mai mapig
2016. júl. 31. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Trumpnak csak két elmondott tervét hozom ide: fegyvertartás bővítése (nem akarja korlátozni) és Amerikát naggyá akarja tenni újra. Ezekhez nem a béke kell, és tudjuk egy Republikánus sosem a béke híve volt.

Igazából a helyzettől függne ki mibe avatkozna bele, de az biztos hogy akármelyik is lesz az elnök, nem lesz béke úgy sem. Trump sem fogja hagyni hogy keménykedjen vele bárki.

2016. júl. 31. 16:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Trump azt mondta, hogy hülyeség a demokráciát exportálni Közel-Keletre."

"Trump kevesebb pénzt költene a hadseregre"

Trump mond mindent amihez épp kedve van. Gyakran egyetlen mondaton belül ellentmond magának. Mondott ilyet is meg olyat is. Abszolút tudatlanságra vall ebből csak az egyiket kiemelni, és úgy tenni mintha egy teljesen megbízható ember mondta volna, aki nem szokott ellentmondani magának és nem patologikus hazudozó.

2016. júl. 31. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem Trump és Clintonné is jobban pártolná a harcias külpolitikát, mint Obama. De azt is látni kell, hogy ugyan az elnök van a legmagasabb hivatali pozícióban, de nem önállóan hoznak döntést, hanem ott állnak mögöttük a tanácsadók, támogatók, lobbicsoportok, párttársak, akik irányítják a politikát.
2016. júl. 31. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Trump beszél össze vissza, neki egy a lényeg hogy minél többen szavazzanak rá. De szerimtem ő háború pártibb mint Clinton.
2016. júl. 31. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen,Trump szerintem is egy vérbeli populista.Mond ő bármit,ha azzal plusz szavazatokat remélhet és lesz...ja, ha egyik napról a másikra,meghazudtolja önmagát.
2016. júl. 31. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Clinton szerintem nem háború párti. Ő inkább "hozzá nem köthető véletlen halálos baleset párti".

Ha nyer akkor több tégla fog lepotyogni olyan emberekre akik elene vannak véletlenül mint égen a csillag

2016. júl. 31. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!