A mai világban hogy lehet hős abból, aki inkább elmenekül az országából, ahelyett, hogy harcolna érte, ezután határokat sért, és embercsempészekkel üzletel?
Te is törvényt sértenél, ha éjjel-nappal bombáznák a faludat, és a szemed előtt végeznék ki a fél családodat, utána meg másfél évig egy igénytelen sátortáborban éheznél.
15 évesen biztos sokat tudhatsz a világról.
Köszönd meg Istennek, hogy egy békés országban születtél, és nem vagy kénytelen elhagyni a hazádat! Szerinted milyen borzalmaknak kell történni ahhoz, hogy milliók keljenek útra?
"inkább elmenekül az országából, ahelyett, hogy harcolna érte"
Eltudom képzelni, hogy te hogy harcolnál az országodért...
A sok gyp-s emo biztos harcolna... Én még voltam katona, de ti mind falcolnátok, ha 2 napig nem fészbukozhatnátok, de a szátok nagy így békeidőben.
"A lány konkrétan törvényt sértett, és támogatta az embercsempészetet. Ezek tények.
Sajnos kifordított világban élünk, amelyben a határsértő dezertőr a hős, a hazáját védeni próbáló, pedig a gonosz náci."
Szerintem még egyszer felhívni rá a figyelmedet, az eset idején még csak nagykorú sem volt. Tényleg úgy gondolod, hogy egy kiskorú lánynak azt veted a szemére, hogy elmenekült egy háború sújtotta területről, akár úgy is, hogy nem volt legális (amúgy tudtommal ez pont nem illegális, mert ő valóban háborús menekült)?
Ha Magyarországon közvetlen veszélybe kerülne a gyermekem pont le..szrnám hogy illegálisan lépek át pár határt, a gyerekemet biztonságba helyezném.
17: Mivan?
18: Nem, nincs bizonyíitva.
19: Ez nem Orbán hibája. Arról nem tehet, hogy hülyék az emberek.
"17: Mivan?"
Gondoltam, hogy nem fogod tudni értelmezni, lapozzunk.
Például akkor te is megmagyarázhatnád: miért egy 17 éves lánynak kéne AK-t lóbálva kiűzni az ISIS-t Szíriából, agyonlőni a f..szfej diktátor Aszadot, aztán kiírtani az Al-Nuszra Frontot, majd pedig egy közös zászló alatt egyesíteni a békére vágyókat?
: Nem, nincs bizonyíitva.
Azoknak, akik olvasni tudnak, de. Kötheted az ebet a karóhoz, erről írásos dokumentumok vannak. Ami nem bizonyított, az az, hogy mit csinált a pénzzel. De ez lényegtelen tekintve, hogy fél évig nem számolt el vele. Szeptember 20-án eladta az árvák borát (vitatható körülmények között), majd többszöri felszólításra, a megyei közgyűlés nyomására február 11-én fizette be a pénzt. Ezek tények.
Bocs kérdező az offért.
"Gondoltam, hogy nem fogod tudni értelmezni, lapozzunk."
A hülyeséget nem tudom értelmezni, bocsánat.
25: akkor mutass nekem forrást. Hiteles forrást.
"A hülyeséget nem tudom értelmezni, bocsánat. "
Te semmit sem tudsz értelmezni úgy látszik :D
"Kossuth később írásaiban őszintén emlékezett vissza életének erre a rövid szakaszára. Meggyőződése volt, hogy becsületét megőrizte e válságos időszak zavarai közepette is. A kortársak azonban arról beszéltek, hogy törvényszéki eljárás folyt ellene az árvapénzekkel kapcsolatban. A Kossuth elleni eljárás iratait Barta István találta meg Zemplén megye Levéltárában a közgyűlési iratok között. Ezek szerint a vád Kossuth ellen a Reviczky árvák vagyonának gondatlan kezelése volt. A Reviczky árvák javainak gondnokává a megyei közgyűlés előzőleg Kossuth János táblabírót nevezte ki, ill. bizottságot küldött ki, hogy az ingóságok közül mindazt adja el, melyeknek megtartása az árvákra nézve haszonnal nem járna. A bizottság tagjaként Kossuth Lajos ügyvéd dolga volt az árvák borainak eladása. Kossuth ezt meg is tette, de a pénzt csak később akarta átadni a bizottságnak, melyet az el sem fogadott, mivel az volt a véleménye, hogy Kossuth a borokat – az árvák kárára – áron alul adta el. Bydeskuty Mihály, mint a bizottság elnöke, azonnal vizsgálatot kért Kossuth ellen.
Az üggyel előbb az árvaszék, majd a megyei közgyűlés foglalkozott: 1832. február 11-én elmarasztalta Kossuthot. Az ügy további folytatása ismeretlen. Tény azonban, hogy a megyei közgyűlési határozat után helyzete mind rosszabb lett. Ez volt a legfontosabb oka, hogy lemondva szűkebb hazájában az ügyvédi és közéleti működésről, végleg elhagyta Zemplén megyét. Később, amikor Kossuth összeütközésbe került a kormánnyal, ezt az ügyet mindannyiszor megkísérelték hitelének tönkretételére felmelegíteni. Ez azonban egyetlen esetben sem sikerült."
Google a barátod.
"Te semmit sem tudsz értelmezni úgy látszik :D"
Ne magadból indulj ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!