Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mai világban hogy lehet hős...

A mai világban hogy lehet hős abból, aki inkább elmenekül az országából, ahelyett, hogy harcolna érte, ezután határokat sért, és embercsempészekkel üzletel?

Figyelt kérdés
mint például Yusra Mardini.

2016. aug. 12. 17:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Te is törvényt sértenél, ha éjjel-nappal bombáznák a faludat, és a szemed előtt végeznék ki a fél családodat, utána meg másfél évig egy igénytelen sátortáborban éheznél.

15 évesen biztos sokat tudhatsz a világról.

Köszönd meg Istennek, hogy egy békés országban születtél, és nem vagy kénytelen elhagyni a hazádat! Szerinted milyen borzalmaknak kell történni ahhoz, hogy milliók keljenek útra?

"inkább elmenekül az országából, ahelyett, hogy harcolna érte"

Eltudom képzelni, hogy te hogy harcolnál az országodért...

A sok gyp-s emo biztos harcolna... Én még voltam katona, de ti mind falcolnátok, ha 2 napig nem fészbukozhatnátok, de a szátok nagy így békeidőben.

2016. aug. 12. 20:54
 22/32 anonim ***** válasza:
93%

"A lány konkrétan törvényt sértett, és támogatta az embercsempészetet. Ezek tények.

Sajnos kifordított világban élünk, amelyben a határsértő dezertőr a hős, a hazáját védeni próbáló, pedig a gonosz náci."

Szerintem még egyszer felhívni rá a figyelmedet, az eset idején még csak nagykorú sem volt. Tényleg úgy gondolod, hogy egy kiskorú lánynak azt veted a szemére, hogy elmenekült egy háború sújtotta területről, akár úgy is, hogy nem volt legális (amúgy tudtommal ez pont nem illegális, mert ő valóban háborús menekült)?

Ha Magyarországon közvetlen veszélybe kerülne a gyermekem pont le..szrnám hogy illegálisan lépek át pár határt, a gyerekemet biztonságba helyezném.

2016. aug. 12. 21:21
 23/32 anonim ***** válasza:
57%

17: Mivan?

18: Nem, nincs bizonyíitva.

19: Ez nem Orbán hibája. Arról nem tehet, hogy hülyék az emberek.

2016. aug. 12. 21:24
 24/32 anonim ***** válasza:

"17: Mivan?"

Gondoltam, hogy nem fogod tudni értelmezni, lapozzunk.

Például akkor te is megmagyarázhatnád: miért egy 17 éves lánynak kéne AK-t lóbálva kiűzni az ISIS-t Szíriából, agyonlőni a f..szfej diktátor Aszadot, aztán kiírtani az Al-Nuszra Frontot, majd pedig egy közös zászló alatt egyesíteni a békére vágyókat?

2016. aug. 13. 08:45
 25/32 Andizsuzsi ***** válasza:

: Nem, nincs bizonyíitva.

Azoknak, akik olvasni tudnak, de. Kötheted az ebet a karóhoz, erről írásos dokumentumok vannak. Ami nem bizonyított, az az, hogy mit csinált a pénzzel. De ez lényegtelen tekintve, hogy fél évig nem számolt el vele. Szeptember 20-án eladta az árvák borát (vitatható körülmények között), majd többszöri felszólításra, a megyei közgyűlés nyomására február 11-én fizette be a pénzt. Ezek tények.

Bocs kérdező az offért.

2016. aug. 13. 09:16
 26/32 anonim ***** válasza:

"Gondoltam, hogy nem fogod tudni értelmezni, lapozzunk."

A hülyeséget nem tudom értelmezni, bocsánat.

25: akkor mutass nekem forrást. Hiteles forrást.

2016. aug. 13. 21:22
 27/32 anonim ***** válasza:

"A hülyeséget nem tudom értelmezni, bocsánat. "

Te semmit sem tudsz értelmezni úgy látszik :D

[link]

"Kossuth később írásaiban őszintén emlékezett vissza életének erre a rövid szakaszára. Meggyőződése volt, hogy becsületét megőrizte e válságos időszak zavarai közepette is. A kortársak azonban arról beszéltek, hogy törvényszéki eljárás folyt ellene az árvapénzekkel kapcsolatban. A Kossuth elleni eljárás iratait Barta István találta meg Zemplén megye Levéltárában a közgyűlési iratok között. Ezek szerint a vád Kossuth ellen a Reviczky árvák vagyonának gondatlan kezelése volt. A Reviczky árvák javainak gondnokává a megyei közgyűlés előzőleg Kossuth János táblabírót nevezte ki, ill. bizottságot küldött ki, hogy az ingóságok közül mindazt adja el, melyeknek megtartása az árvákra nézve haszonnal nem járna. A bizottság tagjaként Kossuth Lajos ügyvéd dolga volt az árvák borainak eladása. Kossuth ezt meg is tette, de a pénzt csak később akarta átadni a bizottságnak, melyet az el sem fogadott, mivel az volt a véleménye, hogy Kossuth a borokat – az árvák kárára – áron alul adta el. Bydeskuty Mihály, mint a bizottság elnöke, azonnal vizsgálatot kért Kossuth ellen.

Az üggyel előbb az árvaszék, majd a megyei közgyűlés foglalkozott: 1832. február 11-én elmarasztalta Kossuthot. Az ügy további folytatása ismeretlen. Tény azonban, hogy a megyei közgyűlési határozat után helyzete mind rosszabb lett. Ez volt a legfontosabb oka, hogy lemondva szűkebb hazájában az ügyvédi és közéleti működésről, végleg elhagyta Zemplén megyét. Később, amikor Kossuth összeütközésbe került a kormánnyal, ezt az ügyet mindannyiszor megkísérelték hitelének tönkretételére felmelegíteni. Ez azonban egyetlen esetben sem sikerült."

[link]

[link]

[link]

Google a barátod.

2016. aug. 13. 21:39
 28/32 anonim ***** válasza:

"Te semmit sem tudsz értelmezni úgy látszik :D"

Ne magadból indulj ki :)

2016. aug. 14. 13:01
 29/32 anonim ***** válasza:
De ember, eddig a világon semmi értelmeset nem szóltál hozzá se a kérdéshez, se ehhez az off folyamhoz :D Hány éves vagy amúgy? 14?
2016. aug. 14. 13:05
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Látom ha nem tudsz mit elővenni, megy a személyeskedés. Gratulálok.
2016. aug. 14. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!