Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban nem fog teljese...

Németországban nem fog teljesen felborulni a nemek aránya a migránsok miatt?

Figyelt kérdés

Ugye a közel-keleten hárem rendszer van. A nők árucikkek, az értékük pénzben vagy kecskében mérhető. Tehát a tehetősebb, gazdag férfiaknak teljesen megengedett a többnejűség, akár a háremtartás is, attól függ mennyi nőt tud felvásárolni. A bevándorlók között (pedig jó pár éve nézek híreket ezzel kapcsolatban), eddig még egyetlen fiatal nőt sem láttam, csak férfiakat. Az a kevés nő is már idősödő asszony volt gyerekkel. A gyerekek közül is (nem tudom, hol olvastam már), de mintegy 98% fiú gyerek. A lány gyerekeket gondolom eladták jó pénzért mielőtt elindultak.

Végül is ilyen szempontból érthető is, ha ott lennél egy csóró férfi a közel-keleten, semmi kilátás arra, hogy valaha is feleséged legyen, és egy lepukkant sivatagos országban élsz, ahol csak imádkozhatsz a szőnyegeden, akkor nem is csodálom, hogy az ég világon semmi vesztenivalójuk nincs, csak jobb lehet, és ezért indulnak el az embercsempészekkel Németországba.

De így nem fog Németországban teljesen felborulni a nemek aránya?

2016. júl. 31. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

8#

És szerencsére ez a muszlim férfi többlet nagyon harmonikus módon együtt tud élni a német nőkkel.

2016. júl. 31. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

"Dajcsland lakossága olyan 80 millió fő körül mozog, aminek nagyjából a fele férfi, a másik fele meg nő, mármost tavaly kb. 1 millió (tudom, tudom, azóta jöttek még, de az egyszerűség kedvéért számoljunk 1 millióval) migráns jött be hozzájuk, aminek kb. a 70 százaléka férfi, vagyis 700.000, azaz jelenleg 40.700.000 férfi és 40.300.000 nő van az országban, ami azért nem egy olyan hú de nagy eltolódás, persze ezek csak durva becslések, de ha most nagyon beleásnám magam akkor is valami hasonló arány jönne ki."

nos ez szép és jó csak a bevándorló férfiak nagyrésze 20-30 közötti még a német társadalom gyorsan öregszik.

a német társadalom(törököket is beleszámitva) 5 milli 20-29 közötti ferfi van.

Így már mindjárt más

2016. júl. 31. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Kínában meg kétszer annyi nő van, össze lehet ereszteni őket, és máris kész a Kalergi terv.

Rajtunk áll, hogy hagyjuk-e.

2016. aug. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!