Miért rendelik a migránsok alá a befogadó országok népeit?
De, alárendelik.
Követelik, hogy tolerálják őket.
Követelik, hogy fogadják, hogy nemi erőszakolnak,bűncselekményeket követnek el, lövöldöznek..stb.
Emellett, adókat is kell emelni miattuk.
Ez biza, alárendelés.
"Követelik, hogy tolerálják őket. "
Tolerálni kell az időset,a fiatalt,a szegényt,a gazdagot, mindenkit. Kapaszkodj, téged is.
"Követelik, hogy fogadják, hogy nemi erőszakolnak,bűncselekményeket követnek el, lövöldöznek..stb. "
Nézz már meg valami statisztikát, nehogy ugyan ki követett el több erőszakos cselekményt egy év alatt: a saját nemzetek tagja, vagy a menekült.
"Emellett, adókat is kell emelni miattuk. "
Pontosan milyen adót és MENNYIVEL?
6#
https://www.youtube.com/watch?v=sdGPPLmR5Bc
Természetesen mindezt az őshonos Erikek meg Manfredok követik el.......
Mellesleg árul már el hol van az megírva, hogy tolerálni kell mindent? Te tolerálnád, ha odaszarnék a küszöbödre, felgyújtanám a házad, aztán megerőszakolnálak? A te logikád szerint igen, ezt tolerálni kell, hisz, ahogy azt írtad "Tolerálni kell az időset,a fiatalt,a szegényt,a gazdagot, mindenkit", vagyis engem is, hisz én csak egy eltérő világnézetű és életmódú ember vagyok és diszkriminatív dolog lenne azért megbélyegezni, mert nem úgy élek, mint te, nemde?
9.41.
Én csak arról tudok, hogy pl. Vancouverben is tiltakoznak az emberek, hogy a szociális lakásokba költöztetik be az ÖNKÉNTESEN a kisTrudeau által hívott szíreket. Amiről szó nem volt a választáskor.
Aztán először szó volt arról, hogy olyan adóból kéne fedezni a költségeket, amik mindenkit egyaránt érintenek. Mi is legyen az? Benzin vagy élelmiszer? Aztán csönd volt.
És az élelmiszerárak mentek föl.
Nem, adó nincs a "menekültekre". Nincs külön adó, megnevezve, erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!