Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hogy mai is...

Mit szóltok hogy mai is történt egy terrorakció Franciaországban?

Figyelt kérdés

[link]

Pap torkát elvágták.

Bónusz dolog hogy Calaisban meg tömegverekedés tört ki, legalább egy halálos áldozat van.

[link]

2016. júl. 26. 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes. Öregapám 56-os menekült volt, mégsem hallottam tőle, hogy bárkinek is elvágták volna a torkát és nem is keveredtek soha tömegverekedésbe. Pedig ilyen szinten a valaguk sem volt kinyalva anno.

Szóval most vagy ez is egy elszigetelt véletlen eset (már a nem tudom hányadik ebben a hónapban), vagy ezek tényleg nem kompatibilisek a mi kontinensünkkel?

2016. júl. 26. 12:30
 2/20 anonim ***** válasza:
10%
A magyarok is bűnöznek!
2016. júl. 26. 12:31
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

Már megint?!

Most már minden hétre jutt egy terrorakció?!

2016. júl. 26. 12:37
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Francia "csendélet".
2016. júl. 26. 12:39
 5/20 A kérdező kommentje:

"Most már minden hétre jutt egy terrorakció?!"

Minden napra.

2016. júl. 26. 12:40
 6/20 anonim ***** válasza:
21%

Jó, hogy máris migránsoztok, miközben azt se tudni kik az elkövetők vagy hogy mi lehetett az indíték.

És mi újság a maradék, bő hárommillió bevándorlóval, akik nem követtek el semmit? Ők miért olyan buták, hogy nem tudják, hogy meg kéne merényelniük a franciákat?

2016. júl. 26. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok migráns ellenes, segíteni kell a háború elől menekülőkön. De az arabok nem valók közénk, ezt attól még be kell ismerni, őket a gazdag arab országoknak kell befogadni. Ezenkívül láthatóan a létező törvényeinket sem alkalmazzák a rendbontókon. Még nem hallottam, hogy x embert kitoloncoltak volna, mert nőket zaklatott, vagy rendbontott. Ezt nem lehet így tartani.
2016. júl. 26. 12:51
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

8: Őszintén szólva már nem érdekel. Menjenek olyan országba, ami hasonló kultúrkörbe tartozik és ott van a szomszédban. Ja, hogy ők nem várják őket tárt karokkal, mint az európaiak? Vajon miért?

10: Jah. Az sem zavar senkit már hónapok óta, hogy ott sétálgatnak Calaisnál az autópályán. Én meg kiszaladnék az M7-re és pár percen belül vinnének a meseautóval a rendőrségre.

2016. júl. 26. 13:26
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ma már minden gyilkosságot terrorakciónak nevezünk? Mert akkor hosszú lesz a lista.
2016. júl. 26. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:
54%

"A magyarok is bűnöznek!"

Soha ne hazudj! A hazugság hiteltelenné tesz.

2016. júl. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!