Ezek azok az "európai értékek", melyek után sokan sivalkodnak?
Eltussolni, ezaz.
Ez megerősíti azt az állítást, hogy a nyugati liberális balközépnek,jobbközépnek hazudott politikusok,illetve a média, karöltve igyekszik eltussolni minden bevándorlók által elkövetett bűncselekményt.
Mindezt azért, nehogy véletlenül összeomoljon a szivárványos, rózsaszín csillámpónikkal tele multikulturális állami ideológia.
Ugyanis, Nyugat-Európában ezaz állami ideológia, az államvallás.
Ezek azok a "nyugati értékek", amire olyan sokan vágynak?
Hm?
A cikk arról szól, hogy a rendőrség szerette volna eltussolni a saját hibáit. Ezt pedig épp a "libsi" kormány és a média árulta be.
Nem mellesleg azt is megemlítik a cikkben, hogy ezek egyelőre nem bizonyítottak, és az érintett belügyminiszter perel.
Hogy sikerült mindebből azt kihoznod, hogy a libsik el akarnak tussolni bűncselekményeket?
"A rendőrnő felügyelte a kamerákat és azt mondja, a belügyminisztériumból jött a kérés, egészen pontosan Bernard Cazeneuve irodájából hívták, hogy mit csináljon."
Vagyis,az állam utasította.
Nem hiteles?
Ezt tudod bizonyítani?
"Vagyis,az állam utasította."
Igen, ahogy utaltam is rá, a belügminiszter (a rendőrség vezetője) sáros a cikk szerint, ő pedig ezért perel is.
A cikk szerint pedig a kormány indította a vizsgálatot, tehát állami felelősségről szerintem nem beszélhetünk, inkább egyéniről.
De nekem továbbra is az ebben az érdekes, hogy ebből a bevándorlók bncselekményeinek eltussolását akarod kihozni, miközben a hírek azonnal megjelentek minden oldalon a nizzai merényletről,ráadásul vagy egy hétig minden vele kpacsolatos hír kiemelt volt.
"De nekem továbbra is az ebben az érdekes, hogy ebből a bevándorlók bncselekményeinek eltussolását akarod kihozni,"
az ilyennek mindegy, csak kezdhessen valakit szidni, átkozni bármilyen ürüggyel. Ezzel a logikával azon is örvendezhetne éppenséggel, hogy a "nyugati értékek" mentén vannak akik lerántják az ilyesmiről a leplet és a tudomásunkra hozzák! De ő valakit utálni szeretne inkább.
"Ezt pedig épp a "libsi" kormány és a média árulta be."
Nem árulta be.
Ők a hibákat akarták kivizsgálni.Ezeket a hibákat pedig a belügy szerette volna utólag eltüntetni.
Szal miért is hazudsz és ferdítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!