Miért csak Soros tevékenykedik ilyen serényen
Európában?
Figyelt kérdés
Ahogy hallom ő fizeti a magyar kormányellenes erőket, aztán ő hozta össze a török puccsot is, emellett fizeti a bevándorlást és a kis hiúzok születését is a Nyíregyházi állatkertben. Ennyire nincs dolga Amerikában? Vagy a többi amerikai milliárdos is ilyen tevékeny, csak ők nincsenek reflektorfényben?
Mesélj, és még mit hallottál? Szájtátva olvasom....
2016. júl. 22. 23:05
3/11 anonim válasza:
"ő fizeti a magyar kormányellenes erőket"
Annyira pénzeli őket, hogy én nem kaptam egy centet sem, de már voltam "Soros bérenc" :D Tagja vagyok egy civil szervezetnek, kicsit el is vagyunk adósodva, de mikor felszólaltunk a kormány ellen, hirtelen Soros által voltunk "finanszírozva" a kormányközeli médiumok szerint.
Soros nem sokkal aktívabb a többi korabeli milliárdosnál, csak egyfajta ellenségképet faragtak belőle, azért hallunk felőle ilyen sokat.
Amúgy szép troll kérdés ;)
2016. júl. 22. 23:18
4/11 anonim válasza:
Nem csak Soros, a magyarok is bűnöznek!!!
2016. júl. 23. 00:12
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, mert ha én Milliárdos leszek inkább zongorákat lövők ki katapultból, minthogy értelmetlen célokat támogassak.
2016. júl. 23. 00:13
6/11 anonim válasza:
"Nem tudom, mert ha én Milliárdos leszek inkább zongorákat lövők ki"
Pont ezért nem leszel te milliárdos sose, mert annyi eszed van, mint egy molylepkének.
2016. júl. 23. 00:18
7/11 anonim válasza:
6-os az 5-ös vagyok. Igaz én még valahol csak 30-40 millió között költöttem jótékonyságra, de megutáltam az egészet.
Szóval ha sikerül tovább gazdagodnom, akkor is inkább zongorákat dobálok.
Nem önzés, csak tapasztalt.
2016. júl. 23. 00:38
8/11 Vazul1972 válasza:
Gondolom azért,mert most Soros a soros.
2016. júl. 23. 01:02
9/11 anonim válasza:
A nagy emberek mindig nagyban gondolkodnak és nagyobb idő mértékben mint egy átlag ember. Ti ezért nem is érthetitek a tevékenységei okát. Soros többet tedd a mai civilizált nyugati világért, mint az összes jobboldali szájhős együttvéve: [link]
2016. júl. 23. 08:52
10/11 anonim válasza:
Más pénzes zsidók is dolgoznak Európa elpusztításán, csak az ő nevük nem forog ennyire közszájon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!