Munchenben lovoldozes volt egy bevasarlokozpontban, tobb ember meghalt, mit szoltok?
A helyzet az, hogy tudom, miről beszélek.
Létezik iszlám terrorizmus, létezik aggresszív "térítő" iszlám vallás, és léteznek megalázott, kibombázott tömegek, akik gyűlölik az európai kultúrát.
Joggal vagy sem, más kérdés.
De maguk a németek nyilvántartanak 4000 olyan muzulmánt, akiről TUDJÁK hogy terrorista...
Ha most a müncheni akcióról kiderül, hogy szőke, kékszemű árja németek voltak az elkövetők, Európa legnagyobb problémája akkor is az a pár tízmillió muzulmán, aki szíve mélyén gyűlöl mindent ami európai érték.
És itt a kékszemű árja a kakukktojás, a főszabály az, hogy ha békésen nem lehet a fehér nőket rávenni hogy bújjanak burkába, akkor majd aggresszíven veszik rá őket.
Egy dolog ami erdekes:
Vegigneztem a videokat, meg visszamnetem a Charlie Hebdo dologra is.
Valhogy mindig eppen all egy manus a teton kezeben egy kameraval. " Veletlen pont a teton alltam es hallottam a kiabalast " a tanuvallomas resze.
Charlie Hebdo alkalmaval is pont egy olyan utcaban volt a kameras ember ahova elmeletileg nem is mehettek volna a terroristak mert csak egy nagy kerulovel lehetett oda jutni autoval.
Miert van mindig egy kameras ember a teton ?
Tessek konteosok, kerhetnetek ennel jobb temat ??
Tessek, Irani volt a beke vallasa szorgos kovetoje
Bar a lotton lenne ilyen szerencsem
"Iráni volt, most már elszabad ítélni a muszlimok liberálisok?"
Nem, továbbra sem szabad. A terroristákat kell elítélni.
Nekem már az is elég lenne, hogyha mindet visszaküldenék oda, ahonnan jöttek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!