Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Soros milyen posztot tölt be...

Soros milyen posztot tölt be az unióban?

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Elvileg semmilyen.

Aztán meg sunnyoghat a háttérben....

2016. júl. 19. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
A beszédét követően ő lesz a hivatkozási alap.
2016. júl. 19. 22:08
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

"Itthon leugatják a Fideszt, ha ezt kimondja a kormány Sorosról, Amerikában pl még a hülye is tudja, hogy a befolyásos üzletemberek ott vannak a háttérben!"

Csak tudod van különbség, hogy Soros egy befolyásos pénzember -valós tényekkel alátámasztható kijelentés, meg aközött, hogy Ő akarja megbuktatni az Orbán-kormányt, meg ő pénzeli az ellenzéket meg ő fizeti a migránsok meg ő ő ő. Lassan ott tart a Fidesz kommunikációja, hogy migránsoz, meg sorosoz. Ez mondjuk valóban nem összeesküvés elmélet, ez egyrészt demagógia, másrészről meg ostobaság.

2016. júl. 19. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

Le lettem pontozva, mertem megkérdeztem egyáltalán tudjátok-e miről szokott beszélni az öreg :DDDD

Hogy nem röhögi képen magát az ilyen, amikor tükörbe néz. Képzeljétek, ha kicsit utána olvasnátok, rájönnétek, hogy Soros nem egyenesen a sátántól kapja az utasítást, mire adjon pénzéből! Egy pályát tévesztett filozófusnak vallja magát, aki mellesleg sikeres lett az üzleteivel, de őt bevallása szerint a filozófia érdekli. A saját elképzeléseinek megfelelően jótékonykodik, mint minden ilyesmire fogékony milliárdos. Saját egyeteme van Budapesten! (Mikor is támogatta a kormány legutóbb úgy igazán a felsőoktatást?) A politikába olyan szinten folyik bele, hogy kampányokat támogat néha. De emellett rengeteg egyébre jótékonykodik, kismillió alapítványt támogat. Azt gondolni, hogy az összes ilyen alapítvány valójában a világ romba döntésére jött létre, elmondhatatlan butaság! Eleve mi érdeke lenne ebbe Sorosnak? Alig pár éve van hátra. Jelentősen nagyobb gazdagságra, hatalomra felesleges feltennie. Arról nem is beszélve, hogy mindig tudott pénzt szerezni pusztán a befektetésein keresztül. Semmi szüksége rá, hogy kormányokat irányíthasson "háttérhatalomként".

2016. júl. 19. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
Milyent! Hát ő a soros. A gyuri.
2016. júl. 19. 23:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Pomogács.
2016. júl. 20. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:
én úgy tudom üzletember ,nem politikus. ezek a saját érdeküket hajszolják,ott manipulál ahol tud,elvégre a keret megvan,milliárdos.szerintem a zunióba sok érdekeltsége van úgyhogy egy elég befolyásos pozicióban lehet.
2016. júl. 22. 22:25
 18/20 anonim ***** válasza:
A magyarok nem is tudnak róla semmit, fogadnék, hogy a kérdező se hallott róla, mielőtt a Fidesz nem kezdett el vele riogatni..
2016. júl. 23. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Hivatalosan semmilyet. Nem hivatalosan ő és néhány hitsorsosa irányítják az uniót.
2016. júl. 23. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Soros a pénzügyi háttérhatalom megbízott ügynöke, tőzsdése.
2016. júl. 23. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!